tisdag 31 augusti 2010

"måsten"


Jag känner att jag har så många "måsten" i mitt liv. Och ja, jag vet att många är självpåtagna, men vad ska man göra. På något sätt vill man ju inte vara utan dom heller....Arbetet kräver mycket jobb, barnen har massor träningar och behöver skjuts dit (3 barn blir många träningar), jag är tränare i handbollen/fotbollen, har styrelseuppdrag, vill hinna träna själv, umgås med vänner, städning, tvätt, laga mat, handla osv. Just nu känns det bara så mycket.....

Så är det....

4 kommentarer:

Lockas lilla längtan sa...

Du glömde det där med hustru, älskarinna, trevlig arbetskamrat, svärdotter och dotter ...

Jo, nog är kraven många...

Kämpa på!
Veronica

Vitt är vackert sa...

Ibland kommer det över en det där, att det är så mycket man vill och måste göra. Men det går i perioder tycker jag. Ibland känns det tufft, men så lättar det och allt/det mesta känns kul igen.
Hoppas det är så för dig med! Fast det här med städning, tvätt, handla os.v blir nog aldrig kul...
Ha det bra iallfall, och hoppas det känns lättare snart!

Kram Ellinor

Grodmamman sa...

Ja, vem sjutton har inte för mycket runtomkring sig för närvarande!;) Är så glad över vår vecka till Rhodos, då ska jag verkligen försöka att glömma vardagen och bara njuta!:)
Kram

Geta sa...

några veckor har gott efter semestern och inläggen på bloggarna liknar varandra. Mycket måsten och livet rusar på i 180. Ska det vara så? Vad ska man göra? Hur prioritera? Jag har en förmåga att sätta mig själv i sista rummet, men förköker jobba på det. Hoppas du får en lugnare period snart.
Kram.