lördag 22 januari 2011

Målade golv.

Bild:www.alltihemmet.se


Vi ska måla trägolven i nya huset. De blir ljust grå. Vad tror ni om det? Det är många som sagt: "ska ni inte olja eller lasera golven"?. Nu har vi oljade golv och det är så mycket jobb med, sedan tycker jag inte det är så snyggt. Vitlaserade golv känns så 80-tal, nää fy. Är det någon som har målade golv och har några tips? Jag tror att det blir jättefint med målade trägolv och jag vill ha ganska ljusa golv. Åsikter tack!

6 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Tyvärr inget tips men det låter jättesnyggt!

kram

ängeln i vitt sa...

Halloj !

Måla för 17 det blir kanonfint. Själv la vi in klickgolv från IKEA.

Carina

Anonym sa...

hej sara! vi har ljusgrå i vår lilla hall och vitt golov i stora hallen. jag tycker än idag att det är sjukt snyggt men åhhh vad svårt det är att hålla det fräscht... om du ska måla välj mer bland än matt fäeg för vi har magtt på det gråa och smutsen fastnar i det... har du blankt går det ju lättare att slabba golven utan att få smutsfläckar överallt. jag rek agtt ni har det trärent där ni skitar ner mycket, som kök och hall. annars funkar det nog bra med ljusa golv.
har inte sagt grattis till fina huset än, vilken vinst! jag är så avis! drömhuset helt klart!
följer renoveringen med spänning!
kram o lycka till!
karofina

Anonym sa...

ursäkta alla stavfel, ligger i en något skev ställning i soffan... :/
karofina

Anonym sa...

Jag skulle välja lackade golv.Snyggt med målade men tyvärr fastanar smuts och blir svårt att hålla rent.
Kramar

mammaxtre sa...

Målade golv är hur snyggt som helst. Grått blir säkert bra. Själv skulle jag gärna ha vitmålade eller till och med svartmålade golv. Men att vilja är en sak att få en annan :-)