söndag 29 augusti 2010

Lite nytt!

Så här blev skåpet efter målningen.

Så har den här helgen snart gått med, det går alldeles för fort.... Igår var vi en sväng till Team Sportia och beställde hockeykläder till Melker och Vilgot. Båda spelar ju i LHC och nu var det dags att beställa nya mjukisoveraller och termobyxor/jacka. Det blev dyrt... Vi köpte även en ny klubba till Vilgot, den ska ha få när han fyller år (25/9). Efter det åkte vi en sväng till IKANO för att köpa födelsedagspresent till Vilgots kompis. Jag gick in på Vila och hittade en skitsnygg kappa som fick följa med hem.
En liten New England-kanin från Maileg har flyttat in.
Kommer från House of Linnéa.

Idag har vi städat, plockat in tvätt och så gick barnen och jag på bio. Vi såg Toy story 3 i 3D, den var superbra. Rolig, spännande, läskig och lite sorglig. Nu är Vilgot på kalas och de andra två leker med kompisar = lugnt och skönt :-) Jag ska snart ut på min power walk, ska bara slappa lite först.
En fin liten Hjärtan på tråd köpte jag mig igår.

Ha det bäst alla där ute!

2 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Fint skåp!

Kram Annica

Lockas lilla längtan sa...

Hej vännen!

Det var länge sedan! Här har det hänt grejer ser jag!!! Vilket fint skåp du har fått tag på. Så otroligt snyggt i vitt!!! Mailegs figurer är såååååå underbara. Synd att de är så dyra bara..

Hoppas du får matlusten att komma igång igen. Vi vill inte att di får nya problem med magen nu!

Kram Veronica