torsdag 8 april 2010

Ikea-besöket "from hell"


Appropå köer :-)

Idag efter jobbet skulle jag och min kollega Christina åka till Ikea för att shoppa lite åt fritids. Vi skulle handla gardiner, vaxduk, ramar och lite småplock. Det började med att vi efter mycket om och men bestämde oss för ett par gardiner som vi båda gillade, och.... de var slut.

Sedan fanns det inga vaxdukar, konstigt eller...? Vi plockade ihop det andra vi skulle ha och ställde oss i världens längsta kö (kändes det som). När vi äntligen kom fram sa kassörskan: "har ni någon köpnota?" Christina och jag stod som frågetecken, "vi har en rekvisition". En rekvisition räckte inte utan man var tvungen att visa upp den uppe på avdelning "vardagsrum" för att få en köpnota.

Vi ställde oss i kö där (ett par före) och när det var vår tur.... så går kvinnan som stod där iväg med några andra. Hallå, det var ju vår tur????? Christina letade upp henne tillslut och vi fick hjälp, då säger hon: "det står inget kundnummer på fakturan". Vad f**n. I det här läget sa jag: "jag sätter mig ner en stund", kvinnan svarade: "ja gör det du". Hon såg nog hur trött jag var, ha ha. Iaf så hjälpte hon oss att hitta kundnumret, men när hon slagit in det och allt annat så visar det sig att det numret gick till den andra skolan i området. Det var bara att börja om igen, suck!

När allt var klart gick vi ner igen, då var 2 kassor öppna och aslånga köer i båda. Vi bestämde att gå förbi kön, många sura kommentarer men i det läget brydde vi oss inte :-) Det var också helt okej med kassörskan. Efter Ikea åkte vi till Jysk och Rusta på jakt efter vaxdukar, men det fanns inga.... Vi orkade inte åka någon mer stans utan jag skjutsade hem Christina!

Ha det bäst!

10 kommentarer:

Kollegan sa...

Haha! Du glömde nämna att du körde västertrafik :)

Saramedflera sa...

Det var ju en bagatell i sammanhanget :-)

Annika sa...

Ibland har man otur och köpnota, hihi hos oss på Guldfynd behövs iaf ingen köpnota :)
Jag har alltid oturen med mig på Ikea att det alltid är slut.
Ha en br akväll, kram

Grodmamman sa...

Blev trött bara av att läsa om ert besök på IKEA!:)
Kram

villan vid vilan sa...

Men GAHAAAA....vilket strul alltså...förstår du blev så trött!!! Kul du är tillbaka här igen.....jag är inte lika effektiv med bloggen längre men försöker hålla den vid liv ändå. Kram på återseende!!!

Stjärnor & Champagne sa...

Haha ja vad skall man säga??? Herregud jag hade blivit galen helt enkelt. Vänstertrafik? Hm nu blir jag nyfiken hihi...

Krma Anne

Ullis/Leva på landet sa...

Lät som om det inte var så kul besök. Kunde ju ha varit roligt att få åka och shoppa en dag på jobbet.
Kram Ullis

Tigris Predikantan sa...

jag fullständigt avskyr stora affärer!
:)

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Sicken dag!

Hoppas du får en riktigt härlig helg som kompensation!

Kram Annica

Marina sa...

Köer är itne kul och inte annat strul heller.
Vi var förresten cokså på IKEA i går mne jag förmodar att ni inte var i Älmhult.

Kram!