fredag 9 april 2010

Fredag!


Fredag igen, den bästa dagen enligt mig! På jobbet har Christina och jag hunnit massor, vi har sett på film, bakat (muffins), pysslat (3 olika saker) och varit ute med barnen :-) Trots att det gått i ett hela dagen så känner jag mig pigg! Vi har båda återhämtat oss efter IKEA-besöket :-)

Just nu är inte något av barnen hemma, de är i Hangaren (ett ställe där de finns ramper osv) och åker inlines och BMX. De ska snart hämtas hem och då blir det tacos (som för många andra säkert). Jag äter dock quornfärs då jag är vegetarian.

I kväll blir det nog "Så ska det låta" och "Skavlan". Lugnt och skönt, precis som det ska vara, ha ha. Idag kom mina klänningar hem, de jag beställde från Nelly. De satt perfekt båda två, så himla kul!

Jag önskar er alla en fin helg!

4 kommentarer:

Marina sa...

Ett barn hemma och ett på "filmkväll" hos tjejkompisarna. MAten är äten och nu står chipsen på soffbordet. Mys!

Kram!

Dicksonska våningen sa...

Hej!
Så roligt att du tyckte om min blogg :)
Jag läste om ditt hemska Ikea-besök... jag hade inte stannat så länge som ni gjorde. Ni var otroligt tappra! Det är alltid roligt på Ikea men ska man behöva stå i kö så mycket så kan det kvitta...

Vill önska dig en skön fredagkväll i alla fall! Och en fortsatt kö-fri helg :)

Kram Annika

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Här bidde det inga tacos här inte...

Hoppas du får en härlig helg
Kram Annica

Ullis/Leva på landet sa...

Låter som en skön dag. Blev ingen tacos här idag, men skulle tro att det blir i helgen i alla fall om jag känner barnen rätt.
Hoppas att du får en bra helg!
Kram Ullis