lördag 10 april 2010

Kalasdag!


Bild från www. hjelms.se

Idag ska vi åka till min syster och fira hennes son som fyller 16 år och ena dotter som fyller 14 år. Konstaterar att det känns som igår som de var små, ett tecken på att man börjar bli gammal :-) Jag stack iväg en sväng nu på förmiddagen och köpte presenter, inte helt lätt när de börjar bli äldre. Men det jag köpte blir nog bra, hoppas jag....

Ikväll blir det avslutningsfest för handbollstränarna i vår förening, det ska bi roligt. Hoppas att det kommer många.

Igår när grabbarna var i Hangaren så kraschade Melker med sin BMX. Han slog i sina framtänder och skrapade upp läppen. Jag vet inte i vilken gång i ordningen han slår i sina framtänder, vi har röntgat dom flera gånger. Som tur är har vi en tid nästa vecka hos tandläkaren. Det verkar inte som att det är någon fara, de är inte lösa. Men bäst att kolla upp så det inte blivit någon skada på dom.

Ha det bäst!

5 kommentarer:

Grodmamman sa...

Vi ska på fest med ledarna i sonens bandy ikväll. Ska bli himla kul!:)
Oturligt med BMX:en också. Båda våra barn har slagit i sina framtänder, inte kul.
Kram

nea i det gula huset sa...

Hej där!
Kul att du verkar vara tillbaka igen! :)

Men usch och fy..stackars liten som slagit i tänderna! :( Det är bland det läskigaste jag vet faktiskt..just slagna tänder!

Hoppas det blev roligt på kalaset! :)
Kram Nea

Eikkala sa...

Hur kommer det sig att alltid grabbar slår i framtänderna *ler* Man håller andan varje gång. Hoppas kalaset var trevlig kram sari

Ullis/Leva på landet sa...

Det är svårt med presenter i den åldern. Hoppas att det gick bra med tänderna. slog ut mina helt när jag cyklade omkull två veckor innan jag skulle börja sjuan, det var inte kul.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Ajajaj...inte kul med tänderna! Roligare då med kalas och handbollsfest!

Kram Annica