onsdag 7 april 2010

Träskor

På jobbet har jag haft världens skönaste inneskor. Jag köpte dom av en försäljare som kom till skolan. De är av ull och är fulsnygga :-) men sköna. Men de börjar bli alltför varma, så jag måste ha något annat.


Bild från Alvas Hus

Alvas hus hittade jag de här fina träskorna från Calou, (895:-) de blir perfekta att ha på jobbet. Jag har kompisar som har träskor från Calou och de säger att de är supersköna. Så jag klickade hem dessa och hoppas att de kommer snabbt.

Måste berätta om vår katt Findus. Han är 10 månader gammal och rymmer ofta hemifrån. Idag ringde Edvin mig på jobbet och berättade att det var en kille från en godisaffär inne i centrala Linköping som hade hört av sig. Findus var hos dom i godisaffären! Jag undrar hur han har tagit sig ända in dit :-)

Ha det bäst!

4 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Söta ... men sedan jag bröt en fot med träskor så vågar jag inte använda såna igen ... fast man skall aldrig säga aldrig *ler*
:)

Marina sa...

Kul att se att du tagit tag i bloggen igen!

Att ha fint på fötterna är ju kul. Jag har ett par lackade, vita, trätofflor som står och väntar på mig, eller itne på utan på varmare väder egentligen. Så fina så!

Kram!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilken buse!

Kram Annica

smajlis sa...

Hej Sara!

Roligt att du är tillbaka! ja, jag bloggar på lite då och då. Är inte så jätteflitig men ibland får jag ett infall att skriva :)

Hoppas allt är bra och att du trivs med jobbet som lärare! Själv är jag färdig till sommaren! SÅ skönt!!!

Vilken busig kisse ni har! Förstår om ni blir oroliga när han rymmer!
Ha det så bra!

Kram Alexandra