lördag 4 oktober 2008

Nya blommor och dekoration.
Häromdagen kom mannen hem med lite nya blommor åt mig. Jag blev jätteglad, det händer inte så ofta men någon gång ibland så. De fick plats i köket i mina krukor från Fridas gård. De har en härlig färg som piggar upp i höstmörkret, man blir glad av dem. Ni märker att jag inte vet vad de heter, hi hi jag är urkass på blommor.


Mina stora blockljus som jag har på mina favoritljusstakar har fått sig lite dekoration. Den ena fick ett litet kors och den andra ett madonnakors som jag köpt från Maud med Gårdsromantik Havsviken. Det blev lite fint tycker jag.

Idag ska Melker spela fotbollscup hela dagen. Fredrik åkte med honom nu i morse och vi andra ska åka och heja på honom efter maten. Nu i helgen har vi vårat extra barn. Vi är kontaktfamilj genom socialen och har ett extra barn var tredje helg, jättemysigt!

Ha det så fint!

17 kommentarer:

In my house sa...

Hej hej.... Vilken karl, som kommer hem med blommor... Det är ju inte illa.... Håller med, man behöver lite färgklickar,,, speciellt nu, när rusket kommer!!!! Då är det ju perfakt att ha just klicken på blommorna!!!! Jättefina stakar =)

Kram på dig j

Ullis/Leva på landet sa...

Komma hem med blommor gör inte min make specellt ofta. Max en gång per år, *s*. Fint du gjort med ljuset. Har också köpt lite olika dekorationer. Gillar Edvins kommentar om din klädsel. Men bor man på landet så gör man ju, eller?

Ha det bra!
Kram Ullis

Helen sa...

Min man kom faktiskt också hem med två cyklamen i veckan, jag tror faktiskt det är samma färg till och med

Fröken Fräken sa...

Jag kan, jag kan! Cyklamen! ;-) Ser de lite överallt här bland bloggare, och jag har precis köpt en vit som jag ska ge bort. Fast jag ägnar mest tid åt själva inslagningen och att tillverka kortet med stämplar, så det känns som om det är det jag mest ger bort!

Stämningsfullt sa...

Hej!
Tack för din snälla kommentar hos mig :) Vad glad jag blir!
Härligt att få lite blommor ibland!
kram.

Madeleine sa...

Hej hej! Ja, olivträdet står i full sol och mår väldigt bra. Vad härligt med ljus.. Såg att du har en cyklamen, jag tycker de är så vackra..men dom är törstiga av sig, ojoj.. Det verkar väldigt mysigt att ha barn omkring sig. Njut av helgen! Kramar Madeleine

Lily of the valley sa...

Vilken gullig man du har :D
Så fint du dekorerat ljusen!
Det är detaljerna som görét ;-)
Jag älskar sånt!!!!
Ha de gott
Kram Lily

Anonym sa...

Tack för din snälla kommentar! Vad härligt att få blommor bara så där lite spontant mitt i veckan! Hoppas att du får en härlig helg!
Kram

Marina sa...

Så kul att du hittade in blogg, det gör ju att jag hittade din. Alltid kul att hitta nya trevliga sidor att inspireras av. Den dagen min man kommer hem med blommor kommer jag bli mycket misstänksam, det lovar jag. Men han är så bra på så mycket annat så jag köper gärna mina blommor själv.
Jaha, fotbollscup, det där känns igen. Mycket sport i vår familj med två hårt tränande barn och maken är tränare för sonens lag i både handboll och fotboll. Jag sitter i friidrottsstyrelsen.

Jag kommer garanterat igen! Kram!

Tårtsmulan sa...

Vilken jättefin cyklamen :) Vilken rar man du har som överraskar med blommor :)

Vad fint du dekorerat ljusen :)

Kram!

Gårdsromantik sa...

Jag är urdålig på blommor men de där heter nog Cyklamen.

Så fint att dekorera ljuset med madonnakorset - bra tips!

Kram Maud

Frida sa...

Vilken gullig man du har! Cyklamen heter de men det har någon redan skrivit ser jag. Färgen piggar verkligen upp i höstmörkret.
Vackert kors!
Kram Frida

chokladblomma sa...

Gulligt att han kom hem med blommor!
Ha en skön helg!
Kram

Anna Drott sa...

HEJ! Ja, just det! Du var ju hemma i min lägenhet på Djurgårdsgatan. Det måste vara typ 12-13 år sedan! Jag visste att jag kände igen dig från någon annanstans.

KRAM!

Jessica sa...

Roligt att du var inne på min blogg, alltid extra kul att läsa om folk i närheten.

Ha en bra dag! Jessica

Tårtsmulan sa...

Tack så mycket för snälla ord, jag blir så glad :)

Strutarna har jag rullat ihop precis så som man gör med strutar (bra förklaring va ;))Limmade ihop dem och klippte kanterna jämna upptill. Klippte till spetsen i lagom längd och limmade fast den upptill på strutarna. Sedan klippte jag till spets i lagom längd till handtag och limmade fast ändarna på spetsen inuti struten.
Hoppas du förstår någorlunda, fråga gärna igen om det är något du undrar över :)

Kram!

karofina sa...

men se där, tyckte mannen att det var för dåligt med blommor hemma eller ville han helt enkelt göra dig till en lyckligare fru? ;)

stor kram!