torsdag 2 oktober 2008

Underbar tidning!

Den här tidningen har jag sett att många av er läser. Jag har dock aldrig köpt den, förrän nu. Och jag kan säga att jag är frälst, trots att jag bara bläddrat i den ännu. Det är inte klokt så många fina och inspirerande bilder det finns i den, vilka underbara hem de har fotograferat. Nu bor vi i ett hus som är lite gammalt och lite nytt. Det är en gammal sommarstuga som vi byggt ut. Vi trivs jättebra, men min stora dröm är att köpa en gård med ett gammalt stort hus, gärna putsat. Det ska också vara gamla trägolv med breda plankor och kakelugnar. Om det är stort renoveringsbehov så gör det inget, det känns bara roligt. Jag kikar på Hemnet med jämna mellanrum. Just nu när vi pluggar båda två kan vi ju inte köpa något, men i framtiden så.... Då ska jag använda mig av Vakre Hjem när jag inreder.

Vad har ni för drömmar när det gäller boende?

19 kommentarer:

Grodmamman sa...

Just nu drömmer jag om ett vitt funktionellt kök med ekgolv! Hoppas på att kunna förverkliga denna dröm i vår!
Kram

♥ Fyra årstider sa...

Den kanske man skulle ta och köpa..
Kram Lotta

Sand mellan tårna sa...

Drömmarna är ett trähus vid havet, med en veranda där man kan se solen gå ner i havet varje kväll. I trädgården skall det växa stora träd, gärna några ekträd som är över 100 år.... (långsiktiga planer) annars är jag ganska nöjd som jag bor.... några härliga detaljer jag inte har, som jag önskar är även.... kakelugn i sovrummet, skafferi med fönster som du kan gå in i. Stor klädkammare med vit heltäckningsmatta, ett inglasat uterum, ett allrum till barnen . . nej nu får jag skärpa mig!

Kram Linda

Gårdsromantik sa...

Jag drömmer om att kunna inreda klart vår gamla gård som vi har vid havet så vi kan bo där året om.
Men det får allt bli om några år - om inte jag vinner ett par miljoner på Bingolotto.;-)

Kram Maud

Fröken Fräken sa...

Jag gillar också den tidningen, förutom för en sak, ja egentligen två, det kan bli lite för mycket vackert och vitt på en gång samt att annonserna är för det mesta så dåligt layoutade... är man arbetskadad eller vad??
men man får många fina idéer därifrån och roligt att se hem som inte är bara lyxiga och vräkiga utan personliga!!

Jag vet inte om jag har något drömhus, jag vet ju hur mycket jobb det är med hus. Men när man ser ett snyggt hus från 1920-talet med brutet tak då börjar hjärtat klappa!

Inspiration i vitt sa...

Hej, Sara ja den tidningen kommer du aldrig ångra att du köpte.
Faktiskt så bor jag i mitt drömhus här finns allt jag behöver, trägolv, spegeldörrar, pärlspont, gamla spröjsade fönster, öppen spis, kakelugn, inbyggd balkong, gammal trätrapp till övervåningen, 2 möblerbara hallar, gammal uppväxt trädgård, ett rappat hus från tjugotalet, hel vind och hel källare med stor tvättstuga mm
Vi har bott i detta hus i 18 år.

Hoppas att du hittar ditt drömhus någongång och det tror jag säkert att du gör.
Kram/Ingela.

Lily of the valley sa...

Den tidningen har jag inte fått tag i än! Blir lite avis på alla som njuter av dessa vackra bilder :)
Jag vill ha ett äldre trähus med veranda. Ett stort ljust lantkök med vedspis för att bl a baka bröd och pizzor i, även en vanlig spis för matlagning förstås, ljusa/vita trägolv i hela huset och ljusa väggar, vackra fönster med spröjs och spegeldörrar, kakelugnar. Huset skulle ligga vid havet! Det är mycket viktigt!!!

Ha de gott
Kram Lily

Cornelias Cottage sa...

Bor mycket i min dröm, fast huset kunde varit äldre...med kakelugnar och spegeldörrar..

Ha en bra helg!

Syster Yster sa...

Hej!
Den tidningen har inte jag heller läst, m jag kan tjuvläsa lite när jag är hos nån som har den.. he he Annars tycker jag den är så dyr.. Men som sagt det finns otroligt vackra bilder och har man brist på inspiration så är den ju perfekt att köpa!
I morgon blir det dop för vår del, själv ni får ha det så bra!
Kram C

Lilla Blanka sa...

Ja den är otroligt vacker, Vackre Hjem..tänk om man kunde plocka godbitarna ur den och inreda så hemma *ler drömmande*

♥Kram vännen♥

Hoppas du får en trevlig helg!
Mia

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Halloj Sara!

Visst hittar man så mycket vackert i tidningarna så man nästan blir sjuk ibland. Känns som jag just nu bor i ett av mina drömhus även om det ibland är en mardröm... Skulle oxå vilja ha ett vitt putsat hus. Gärna på Gotland eller i Skåne. Och så vill jag ha ett litet rött torp med vita knutar och massor av lantlig charm. Dubbeldörrar, vackra fönster och kakelugnar är några detaljer jag gott kan tänka mig i ett större hus!

Kram och ha en skön fredag
Annica

Tårtsmulan sa...

Tack :)

Det är en underbar tidning!
Jag har aldrig köpt någon men stått och bläddrat i den ett antal gånger...gud så mycket fint!

kram!

Karin Krut sa...

Hej vad kul att hitta hit :) Joo visst är det unnerstad utanför linköping :) Ett av mina favoritställen.
Ha en skön helg
Kram Karin

Frida sa...

Ja den tidningen är min favorittidning. Jag drömmer om en gammal lägenhet från 30-40 talet med höga tack och ljusa väggar,min drömlägenhet bode jag i i Malmö när jag bodde inneboende. Den var så vacker.
Önskar dig med en trevlig helg!
Kram Frida

Lina sa...

Hej!
Tack för tipset! Få kika in på pressbyrn i veckan! Mitt drömhus...ja, de är nog faktiskt de vi bor i, men ett större kök och en större hall står på önskelistan!

Kram & trevlig helg!
/Lina

ps. på söndag blir de must här hemma-har du provat ännu?? ds

Hemma på Landet sa...

Jag vill bo i ett gammaldags hus på landet. Ja, vi bor ju i ett hus på landet. Men det är inte tillräckligt gammalt. Haha...Kramis

Lilla Hjärtat sa...

Ja den tidningen är helt underbar.. men dyr. Har köpt ett nummer än så länge. Får nog bli varannat nummer som köps och varannat som får lånas ;)
Men massa inspiration får man, det är ett som är säkert!
Kram Sophie

Leva som jag sa...

Har redan bott i vår dröm...med kakelugnar, öppen spis, vita trägolv och skrymslen och vrår. bestämde oss för att flytta till enklare boende, där barnen har kompisar nära. Saknar huset ibland, men inte motorvägen som inte var alltför långt i från :-) Försöker göra det mysigt här i vårt radhus. Ett nytt kök är min dröm för tillfället.
kram M

Classic Style in City sa...

ja visst är tidningen UNDERBAR !!

vi bor på kungsholmen i en ganska lagom stor lägenhet och är rätt nöjd med det för tillfället..fast en större lägenhet med en stooor terass och ett jättekök och dessutom sjöutsikt säger jag inte nej till..*ler*..men det stora drömboendet är nog en härlig villa i Hampton stil i USA, Washington eller NY..det vore nåt..fåse vad som händer i framtiden..