söndag 27 april 2008

Hästtävling och dop!

Dagen idag blev lika intensiv som gårdagen. På förmiddagen åkte vi på hästtävling med Edvin och hans häst Symphony. Det gick jättebra, det gick "nolla" i både 60 och 70 cm, två rosetter fick följa med hem. Jag glömde ta kort för jag var så nervös, det är lite läskigt när han hoppar. Hans häst är en liten turbo som springer som attan. Visar en bild från i somras istället.Efter hästtävlingen var det bara att åka hem, duscha, äta och ge sig iväg igen. Min systers lilla döptes i Domkyrkan inne i Linköping idag. Hon skrattade och var glad hela tiden. Efter dopet åkte vi hem till syrran och fikade. Det var jättemysigt, alltid roligt att träffa släkten!

Dagens huvudperson: ALICIA LINNEA ELISABETH


Det har varit lite dåligt med inredning här i bloggen ett tag. Får ta tag i det i morgon. Kanske visar jag Melkers eller Edvins rum (måste städa först).
Hoppas ni alla får en fin start på veckan!

19 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Två rosetter?! Det var inte illa! Du får gratulera den stolte ryttaren!

Kram Annica

Rosa Hemmet sa...

Vad kul att det gick bra på hopptävlingen... :) En duktig kille. Kul att en kille håller på med hästar, behövs mera sådana! Trevlig afton!

white tulip sa...

Hej
Jasså lärarstudent, me too precis färdig svenska lärare tidigare år! nu är det bara jobbet som saknas. Vad kul att hitta din sida. Återkommer gärna igen
Må så gott//Marie

Sand mellan tårna sa...

hihi.... idag visar jag Milles rum! Kände som dig att jag visade för lite. Så snickrade vi ihop en ny soffa till M och då blev det ju städat och kameran åkte fram, imorgon skall jag kanske ta mig in i dotterns rum... fast där måste det städas innan! Kanske en utmaning. Att ta ett kort före styling och efter!och sedan skicka vidare till några....

Kram L

White Season sa...

Vad härligt med både hästtävling och dop! Ja cementrosen köpte jag på blomstertorget kunde inte låta bli den :-) Ha en bra vecka med valborg och allt, kram Malin

Anonym sa...

Vad mysigt med dop, jag älskade dopet till min dotter, jag grät flöder i kyrkan för det var så vackert! Ha en fin vecka :-) Kram kram!

Nygammalt sa...

Vilken händelserik helg du har haft.
Kram.

Hanna i Det stora grå huset sa...

Vad rtoligt att det gick bra för sonen!

Och den lilla tjejen ärdå bedårande! Och vilka vackra namn hon fick!!!

önskar dig en fin vecka!
Kram Hanna

Nettan sa...

Men vad kul, 2 rosetter på tävlingen inte illa, grattis till hästryttaren & så fin lilltjejen va i sin dopklänning =0)
Kram Nettan

My Lovely Things sa...

så roligt att det gick så bra...på tävlingen..

roligt med dop och att få träffa familjen..
ha det så gott..
kram anna

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Wow...vilken duktig kille du har...snart får vi väl se han i Scandinavium på Göteborgs horseshow...*LER*

Ha det gott
Pernilla

Fröken Fräken sa...

Det verkar ha varit en fullmatad helg. Själv har jag ju mest ägnat söndagen åt att mäta och klistra, men nu finns skåpet klart till beskådning! Jag har använt sådan plast förut till lite allt möjligt, och det funkar bra.

a home far away sa...

Vilken duktig ryttare ni har i familjen, va kul! Har han en egen häst, det talar jag nog inte om för min dotter, då blir hon avis det är nämligen hennes dröm. När vi flyttar hem til Sverige då SKA jag ha en egen häst brukar hon säga:-)

Må gott
Kram från Singapore

nea i det gula huset sa...

Vad roligt att du har en kille som sysslar med hästsport. Det är inte så vanligt att man ser det längre. Stolt måste han också vara över sina rosetter!?!

Tack för din kommentar. Alltid kul att få lite positiv respons. Det verkar vara många som är ute efter en tallrikshylla..är glad att jag har min säkrad!

Ha det gott!

Kram

Vitfärg, romantik och rosor sa...

Kul med två rosetter man blir nog stolt både som mor och ryttare. Vilken söt klimp i vacker dopklänning. Ha det gott. Kram Annika

Lily of the valley sa...

Två rosetter, så duktig han är!
Härligt :D

Söt liten flicka och fina namn.

Ha det bra
kram Lily

Anonym sa...

Hej!

Vilken fin sida du har som var så hemtrevlig och välkomnande! Hit kommer jag återkomma till! Jag länkar hit ifrån mig. Såg att det gick bra att man gjorde det.
Vilken fin ponny din son har! Grattis till honom! Jag är själv lite hästtokig men har ej någon i familjen att dela det med.
Må gott och kika mer än gärna in hos mig! Lycka till med C uppsatsen!
//Cissi

Anonym sa...

Hej Sara!
Klart du kan länka till mig!

Må gott!

//Cissi

Sand mellan tårna sa...

Gokväll! Du har en jättejobbig utmaning inne hos mig!

Kram L