fredag 28 mars 2008

Tapetval och Kitchen Aid

Det är inte lätt att välja tapeter. I dag åkte vi iväg till tapetaffären och tittade på Duros kollektion. Vi ska ha ny tapet i köket, vi har inte så stora ytor som ska tapetseras så en tapet som är stor mönstrad går bort. Vi var ganska överens i affären, men när vi kom hem satte vi oss med varsin dator i knät och kollade på alla tänkbara tapeter igen. Fredrik: "Är den inte lite tråkig den där" "Vad tror du om den här" "Dem här är rätt coola"osv. Jag VILL inte ha en cool tapet i köket, jag vill ha en fin. Suck, vi kommer aldrig kunna välja.
Den här suktar jag efter nu, vill ha, vill ha, vill ha. "Bara" 4995:- hos Bagaren och Kocken, som hittat! F säger, det är inte högsta prio, kul! Ska i väg och jobba på demensboendet i kväll, har ingen lust men det är ju bra pengar för en fattig student.

5 kommentarer:

Bland kuddar o busiga barn sa...

Förstår att du suktar efter KA:n. Vill också ha en sån, men har inte heller 5000 att hosta fram.
Tapeter är supersvårt, man är så rädd att man ska tröttna. Därför har jag målat vitt i hela huset. :-)

Ja jag säljer kuddarna. Du kan kolla min andra blogg där jag visar upp lite grejer som är till salu.
bykajsa.blogspot.com

Grodmamman sa...

Har en gammal Electrolux hushållsassisten som fungerar utmärkt, men skulle hellre ha en sådan där också. Min är inte direkt snygg, så den vill man inte ha stående framme.
Här har vi haft olika tapeter, men har övergått till glasfiberväv som vi målat. När vi ska göra om vardagsrummet blir det dock en helt slät "tapet" som vi kommer måla i en vit färg som går lite åt grått.
Kram

Jönnik sa...

Vem önskar sig inte en sådan! Gud vad jag skulle baka...
Vi har ett golv som vi har lutat och vitoljat. Men jag är inte nöjd med det. Otroligt ömtåligt. Sen blev det inte så vitt som jag önskade mig. Men tack för tipset! Jobba lugnt! Jenny

Anonym sa...

Hej Sara, jag har en KA men jag vet inte om den ar vard vad den kostar. Tycker nog faktiskt inte att det ar nagot speciellt med den. Det ar vall mest att den ar snygg som "prynad" i koket. Ha det bra, alskar att lasa din blog.


Kram Marie

My Lovely Things sa...

ja att välja tapet är ingen lätt historia..är på jobbet nu..men har lite rast..
Lycka till på jobbet..jag jobbar oxå på ett demensboende..det kan vara tufft i know!!!
kram anna