torsdag 27 mars 2008

Vad är det som händer?

Jag måste bara få lufta mina åsikter, är så förbannad. Vad är det för samhälle vi lever i egentligen? I dag var det ett till barn och en mamma som fick sätta livet till, förra veckan två barn och mamman svårt skadad. Jag förstår inte hur man kan göra så mot någon (såklart) men mot barn!!!!! Helt otroligt, det är ständigt något som händer och allt som oftast är det barn som blir drabbade, politiker gör något!

Så nu har jag luftat mig. Tänkte visa min klänning som jag hade när jag var liten. den har hängt inne i garderoben tills härom dagen, men nu fick den komma fram som prydnad. Det finns även en söt vit blus till, men den var lite skitig så den ska tvättas. Här hemma har vi fått ett sjukt barn, feber och förkyld. Det värsta när man har tre barn är att man kan slå sig i backen på att de andra två blir smittade och kanske även jag!5 kommentarer:

HannaH i Det stora grå huset sa...

Oj, jag har inte sett på några nyheter så jag vet inte vad som hänt den här gången... Men visst är det hemskt att det händer så mycket nu. Det blir bara värre och värre, och ofta funderar jag på hur det kommer att se ut när mina barn är äldre. Jag kommer ju inte våga låta dem vara ute efter kl 18 tex... (fast iofs händer det ju skit dygnet runt numera...)

trist med förkylning... Förstår vad du menar med att det kommer att sprida sig till fler. Vi brukar vara dåliga i 2 veckor åt gången från första till sista man. Lite drygt...

Söt klänning du hittat i gömmorna! Mycket bättre att ha framme än undanhängd i något skåp!!
Ha en bra helg!
Kram Hanna

Vitt Hemma sa...

Visst är det hemskt!! Har faktiskt slutat att titta på "Efterlyst", blir såå deprimerad och framför allt rädd... Det blir bara grövre och grövre saker oxå. Tex som dödsmisshandel... Å det är ju Barn som gör det! Ush...

Håller tummarna att ni andra klarar er från förkylningen! Här har vi klarat os bra -peppar, peppar...
Otroligt söt klänning! Det är ju så roligt att ha sparat!! Förr eller senare uppskattar man sakerna igen!!
Kramar Sofi

Grodmamman sa...

När jag fick vår dotter så gick jag igenom mammas gömmor från när vi var små. Då hittade jag bl a en klänning som jag hade när jag var liten. Den använde dottern flera gånger och var jätte fin i den.
Hoppas att ni andra klarar er från förkylningen. Här har jag en dotter som precis avslutat en penicillinkur mot urinvägsinfektion och en son som kom hem med huvudvärk, får se hur det är imorgon.
Kram

Vidunderligt vitt sa...

Tack! Jätte mysig blogg du har också.Alltid lika trevligt när man hittar till en ny. Skomakarlampan du hade beställt var väldigt fin. Kram Linda

Anna Drott sa...

Det är fruktansvärt...vi får hoppas att det inte var det som hände i Arboga som utlöste det senaste...i sådana fall har vi nog fler fall att vänta.
Tack för gratulationen!
(fin klänning! skillnad mot den frottédräkt jag fick ha när jag var liten ;))