lördag 29 mars 2008

Fullt upp

I dag har varit en dag med hur mycket som helst att göra hela tiden. På förmiddagen var jag och Melker och resten av handbolslaget på turnering i sporthallen i Linköping. Alla var jätteduktiga och Melker gjorde tre mål! Vi var hemma vid halv två, då kom F:s pappa och bror med familj och fikade. Sedan var jag bjuden till grannen kl 16.00 på ljusparty med efterföljande tjejfest. Vi hade jättekul, mycket tjejsnack!

I morgon är det SOMMARTID!!!!!!! Så skönt! Nu längtar vi efter det här. Ja det är jag i vår pool, den hoppas vi att vi får utnyttja många dagar i sommar!6 kommentarer:

johanna sa...

Hej
Verkar som en mysig dag även om det var mycket=)
härligt med egen pool,lyx!!
Tack för din goa kommentar hos mig,blir såå glad..
Har en liten tävling hos mig
Kraaaam

Anna Drott sa...

Jag tror nog du får nyttja den fler dagar i år än förra året! :)

Vitt Hemma sa...

Så mysigt med en pool!! Håller tummarna att du får utnyttja den mer den här sommaren än förra...

Kram sofi

Lilla Blanka sa...

Ja sommartid passade riktigt bra idag. Det är 12 grader varmt och riktigt härligt väder :) Snön är borta igen och allt är som det skall ;)
Åh vad det ser härligt ut med pool..*myser*
Kraaaam
Mia

Livet i Gläntan sa...

Härligt med pool hemma. Det kanske man skulle ta och införskaffa ;) Tack för dina kommentarer på min blogg. Kram jessica

Jönnik sa...

Verkar var en hektisk helg! Man har så många planer för helgerna men tyvärr så hinner man oftast inte allt. Längtar med efter en varm och skön sommar så man kan vara ute mycket! Kram jenny