söndag 30 januari 2011

Har hittat finaste taket :-)

Pärlspont-tak, det är grejer det!

Idag efter vi varit och firat mamma åkte jag en sväng till gymmet. Jag kände att jag bara var tvungen att träna lite. Det blev ett hårt men härligt skönt pass. Fredrik åkte upp till huset och satte upp lite gipsskivor i Melkers rum. Han röjde lite med taket också. När han plockat bort gips och masonitskivor så hittade han ett pärlspont-tak. Så fint, vi har diskuterat lite och bestämt oss för att plocka fram taket och måla det. Jag håller tummar och tår för att det är så fina tak i övriga huset också.

Nu Solsidan!

4 kommentarer:

mammaxtre sa...

Vad spännande att riva och inte veta vad som finns inunder. Vad bra att du är nöjd.

Ha det gott

Grodmamman sa...

Är så spännade att se vad ni hittar i ert nya hus! Trätak är bra mycket finare än gips tycker jag. Hade gärna haft kvar trätaket vi hittade under masoniten i vårt kök, men tyvärr var det uppsågat ett stort hål i det. Där fick det bli gipsskivor.
Kram

Anonym sa...

Härligt tak så snyggt
Kramar

Lotta P sa...

Ja, jag tycker att ni gör rätt som plockar fram det gamla taket. Det är ju lite det som är grejen med ett gammalt hus. Att man kan hitta sådana där fina saker :-)

Jag tror att det finns goda möjligheter att hitta fina tak på andra ställen i huset också. Jag menar; varför skulle det vara pärlspont bara i ett rum liksom..