fredag 21 januari 2011

Fredag är bäst!


Fina pärlhyacinter i köket.

Bästa dagen på hela veckan, fredag! I skolan har vi grejat med att bygga tal, kidsen hajar tiotal och ental, hurra :-) Vi har även haft musik, alltid roligt. Efter jobbet var det ilfart till tandläkaren, inte lika roligt. Jag tog bort tandsten, hade jättemycket så det tog nästan en timme :-( Jag har aldrig haft hål i tänderna men tandsten har jag. Nu är jag jätteöm i tänder och tandkött.

Klockan 17 var det dags för handbollsträning, det var en kanonrolig träning. Vi hade en ny kille med på träningen idag och han var jätteduktig. Efter träningen åkte vi upp till huset, Fredrik var där och målade. Jag målade en vägg i Vilgots rum, det blir så fiiint!

Nu På spåret!

..förresten, vi har ätit semlor nu i kväll, gott. Jag åt en "icke" laktosfri men jag tog två tabletter. Lär väl få ont i magen ändå....

3 kommentarer:

Grodmamman sa...

Här ser vi också på "På spåret".
Vad gott det lät med semla, har inte ätit någon i år än.
Kram

mammaxtre sa...

Håller med dig om att fredag är en himla härlig dag :-)

Ullis/Leva på landet sa...

Visst är det skönt att det är fredag. Jag har pimdag varje torsdag, inga lektioner alltså. Är examinator så jag har lite att göra att godkänna en massa härliga jobb. Det där med tandsten känner jag igen, inte kul alltså.

Trevlig helg!
Kram Ullis