fredag 7 januari 2011

Fotogenlampor.Möbeljakten i Vadstena resulterade i noll möbler :-( Vi var på 4 olika ställen men det fanns inget som var sådär wow! den där vill jag ha. Ja, ja det kommer ju in nya möbler hela tiden. Men i en av antikaffärerna hittade jag två olika underbara fotogenlampor, så dom köpte jag. Vi har flera olika fotogenlampor redan och jag tycker att de är så fina, vill gärna ha fler!

Vi hamnade också på den lokala sportaffären och där handlades det en hel del. Vilgot fick ny skidjacka och termobyxor, jag fick en väst, fleecetröja, skidglasögon och mössa, Fredrik köpte en jacka och till Edvin köpte vi snowboard, snowboardskor och hjälm (det var halva priset på allt alpint), Melker fick tejp till sin hockeyklubba och det var han nöjd med :-) Sedan fikade vi också på ett jättemysigt kondis.

När vi kom hem stack Melker och Fredrik på hockeyträning. Jag och de andra grabbarna stack iväg till längdskidspåret, vi åkte två varv på 2,5km slingan. Det var jätteskönt, Vilgot körde av sin stav tyvärr, men de var gamla så vi får köpa nya.

Nu "På Spåret"

1 kommentar:

Grodmamman sa...

Fina lampor! Min mamma har en likadan som den på översta bilden och min bror ärvde två sådana lampor som är på nedersta bilden av vår farbror.
Bra när man kan handla på rea!
Kram