söndag 26 december 2010

Tips och idéer mottages gärna!

Hallen, första utmaningen!


I inlägget nedan var det någon som kommenterat att den gärna delade med sig av idéer för hur man kan inreda nya huset. Sådant blir jag jätteglad och tacksam över, jag vill väldigt gärna ha idéer, tankar, tips mm. Ni får gärna lämna dom som kommentarer här på bloggen eller maila mig: sarand76@gmail.com

Något jag funderar över är väggarna, färger, tapeter??? Första tanken var att måla allt vitt, men nu tror jag att det blir för mycket vitt. Det är stora rum, högt i tak osv. Självklart vill jag ha vitt också men kanske lite färg? Till exempel hallen, vi ska ta fram trägolvet, taket målas vitt och sedan då......hjälp mig gärna :-)

Nu har jag precis kommit hem från gymmet, jag cyklade i 40 min (Random hills). Det var skönt jobbigt, solade också :-) Nu blir det tacos och sedan slappa framför TV:n.

Kram!

1 kommentar:

Grodmamman sa...

Jag som inte gillar vår lilla hall tänkte direkt när jag såg er nya hall att "tänk vad mycket förvaring de kan ha där!":) Jag skulle nog ändå hålla mig till ganska ljusa färger, men kanske en fondvägg? Eller ha panel på nedre delen av väggen och tapet över? Är det panel redan, tycker att det ser så ut?
Ska bli så kul att följa er renovering!:)
Kram