söndag 26 december 2010

Lite bilder från nya huset..

Under alla plastmattor finns det fina trägolv.

Den gamla pigtrappen, bakom köket.

Det som ska bli vårt sovrum.

Del av Vilgots rum.


Hallen från två håll (40 kvadratmeter är den)

Jag lovade lite bilder inifrån nya huset och här kommer några. Som ni ser finns det en del att göra men huset har så stor potential :-) Huset har ju varit församlingshem och innan det var det en byskola. Så just nu är det lite "vandrarhemskänsla", men det ska bli så roligt att få ta tag i renoveringen. Vi ska ta det lugnt och "bo" in oss innan vi gör något stort, vi vill behålla känslan av att det är ett gammalt hus (byggt 1874). Så det kommer inte bli så att vi blåser ut hela huset och gör nytt, usch det skulle vara tragiskt tycker jag. Något av det jag gillar mest med huset är de fina fönstren, så vackra. När det gäller renoveringen så ska vi fixa barnens rum och hallen i första läget, sedan blir det ett rum i taget.

Idag ska vi åka en sväng till min pappa och hans sambo för julfirande, mysigt. Sedan ska jag åka in och träna, känner att jag behöver det. Önskar er alla en fin Annandag!

Kram!

4 kommentarer:

Helen sa...

Vad spännande att det ska bli att följa er tid i det nya huset. Håller med om att det är en vandrarhemskänsla i dina bilder just nu men jag kan också se potentialen.
Ha en härlig annandag!

Anonym sa...

Fint hus, var ligger det ?
Spännande att få flytta in i det stora huset. Charlotte H

Anonym sa...

Wow vilket hus ser framför hur bra det blir.
Lite hotellkänlsa med korridoren.
Om du vill ha tips har jag flera på lager.
Behåll om ni får det stora skåpet.
Krmar

Vitt är vackert sa...

Åh Ja, Verkligen ett hus med potential! Grattis, vad spännande att få följa er i detta!!

Jag tycker också det är jättesvårt med tapeter, så jag läser gärna dina andra tips! Vi har ljust grått i vår hall iallafall och är nöjda med det. Känns ljust och fräscht, och inte helt vitt.

Kram Ellinor