fredag 17 december 2010

Granen är klädd!

Mina Maileg-soldater hänger i granen.


Nu har vi klätt granen, den blev som vanligt jättefin :-) extra allt! Men nästa år ska jag nog ha två granar, en som barnen får klä och en mer stilren. Nu har vi bara plats för en gran och då får det bli "barngranen". Vilgot tyckte att det var onödigt att hänga något på "baksidan" av granen: "för där tittar ju ändå inte Tomten". Men mamma tycker att julpyntet ska vara utspritt :-)

I morgon ska jag upp tidigt 07.00, klockan 08.00 ska Vilgot och jag åka till Finspång för hockeyturnering. Men det ska bli roligt, killarna och tjejen i laget är så duktiga. Vilgot är så nöjd för han har lärt sig att göra översteg baklänges ;-) Han är som sin bror (Melker) det är roligt att åka skridskor snyggt. Nu Skavlan!

Kram!

3 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Så fin gran. Här har det inte kommit in någon än, men blir en liten en i helgen. Skönt att gå till frissan. har tid nästa vecka så det känns bra.
Ha en bra helg!
Kram Ullis

Grodmamman sa...

Var hos frissan i måndags, så skönt!
Ibland önskar jag att vi hade plats för två granar, men tyvärr. Tänkte gå och köpa en imorgon, men den får nog inte komma in förrän i början av veckan.
Lycka till imorgon!
Kram

Anonym sa...

Fin gran och så fint pynt.
vår är mest stilfull.
Frissan får vänta tills januari inte länge sen sist.
kram