söndag 28 november 2010

Mina grabbar!


Hejsan därute!

Här är det full snöstorm! Det räckte tydligen inte med den snö som kommit... Det är mysigt i alla fall, hoppas bara de hinner skotta av vägarna. Vi ska snart bege oss in mot Linköping. Melker och Vilgot ska spela i pausen för LHC-dam.

Jag tänkte att jag skulle skriva lite om mina tre fina pojkar :-)

EDVIN: äldst av syskonen med allt vad innebär, hjälpsam, omtänksam, positiv, en bra storebror, älskar musik, gosig, djurälskare, morgontrött, gillar att baka, ansvarsfull, vill gärna bestämma, han är domare när grabbarna spelar tex. bandy, bra lagspelare, lik pappa till utseendet.

Melker: mellanpojken, rolig, busig, glad, positiv, en bra kompis, framåt, inte blyg, allvarlig, tänkare, hetsigt humör, sportig, en bra lagspelare, omtänksam, empatisk, morgontrött och kvällstrött, lik mig till utseendet.

Vilgot: minsta brorsan, alltid glad, rolig, busig, morgonpigg, positiv, en bra kompis, blyg, sportig, djurälskare, pysslig, tålmodig, gosig, hjälpsam, spelar lite på att han är minst, tänkare, allvarlig, mest lik pappa till utseendet.

Ja det var lite om min fina pojkar!

2 kommentarer:

Nygammalt sa...

Vilka fina pojkar du har :)
Önskar dig en härlig första advent!
Kram.

Tess på Tilda och Mamma sa...

Gomorgon Vännen, härligt med en liten presentation av dina fina pojkar. Har tre pojkar själv och en liten prinsessa så här är det full rulle.Ha en underbar första advent.
Kram Theres