lördag 27 november 2010

Jag måste få lite julkänsla...

En som fått julkänsla iaf ;-)

trots att det är 1:a advent i morgon så har jag inte fått den riktiga julkänslan ännu. Det har varit så mycket annat i mitt liv så jag har knappt reflekterat över att det faktiskt snart är jul. Så det tänkte jag försöka råda bot på idag och bege mig en sväng till stan. Får se om känslan kommer av att knalla runt lite och titta på julskyltning och julsaker i stan. Det är inte samma sak att sitta med datorn och kolla in webbutikerna. Våra helger består ju nästan enbart av sportaktiviteter så även idag. Men som tur är är det handbollsmatch lite senare så jag hinner in en sväng innan.

Önskar er en fin lördag!

4 kommentarer:

Grodmamman sa...

Och eftersom vi har båda barnens födelsedagar i november, så börjar jag inte tänka på julen förrän deras kalas är avklarade!:) Vi ska nog ta en sväng på stan imorgon då det är julskyltning här i vår stad.
Ha en bra lördag!
Kram

villan vid vilan sa...

Hej! Läste vad din son blivit utsatt för i skolan det är ju för jävligt!!!! förstår absolut att du är upprörd. Hoppas verkligen skolan tar tag i saken!! Jag förstår att du blir ledsen. Barnen är ju det bästa vi har!!!! Kram och hoppas det blir bättre.......

Ullis/Leva på landet sa...

Vilken härlig bild. Här har det också varit en massa annat så jag har inte ens fått fram något till i morgon. Får ta det då, hoppas bara att orken finns där då. Så kul att det gick så bra i matchen.
Önskar dig en trevlig första advent!
Kram Ullis

Lily of the valley sa...

Vilken härlig bild :)
Vad kul och höra av dig :)
Det var längesedan..

Jag börjar få lite julkänsla, men bara lite.

Ha en fin och mysig advent
Kramar
Lily