fredag 15 oktober 2010

Hockey tar tid...


http://lhc.hockeyligan.se/contentdata/hockeyligan/LHC_7032_smallImage.jpg
Bild från www.linkopinghc.se

Det blev ett inlägg till idag. Jag är så j**vla trött på hockeyn. Den tar för mycket tid och det är så dåliga träningstider. Som det är nu kommer jag få anpassa min arbetstid efter ungarnas hockeyträningar och det är ju inte klokt (och det kommer jag inte göra). Vilgot kommer tex träna 16.00 på Tisdagar och Melker kommer ha fys en timme innan ispasset så även om träningen börjar lite senare så blir det ju tidigt ändå. Jag vet inte hur det blir, killarna gillar hockeyn..... Är iaf astrött på det här.


2 kommentarer:

Grodmamman sa...

Här är det ju bandy som gäller och jag är så glad över att vi bor bara några hundra meter från isstadion. Sonen blir ju 12 i november och klarar av att ta sig dit själv. Han har olika tider, men måndagar är träningen redan 15.30. Det är ju inte lätt att vara tränare med de träningstiderna heller.
Kram

Helen sa...

Verkar som ishockey dras med konstiga träningstider överallt:( Vi har ca en timmes restid till hockeyträningen så för vår del skulle så tidiga träningar gå fet bort. Här tappade dessutom U 10 laget en träning till A-laget som tyckte att de kunde ha sin träning efter dem, kl.20 en vardag!! Då har man stor förståelse för att barns situation:(