måndag 13 september 2010

Luften gick ur!


Idag har luften gått ur mig. Jag känner mig trött och hängig, helst skulle jag vilja ligga i sängen med täcket över huvudet. Men det går ju inte.....

Vet inte varför jag känner så här. En anledning kan vara att jag haft en rivstart på terminen, nytt jobb med allt vad det innebär. Dessutom fick jag veta det så sent (1 vecka innan) så min förberedelsetid för att vara klasslärare i en 1:a var inte så lång.... Nu så här en bit in på terminen har allt "satt" sig, eleverna känner till rutiner osv. Då kanske man slappnar av och blir så här? Kanske.... vad vet jag??

Kram!

4 kommentarer:

Helen sa...

Tror att det är så att nu flyter allt för dig och då känner kroppen att den kan slappna av lite. Men du får säkert ork igen snart:)

Ullis/Leva på landet sa...

Brukar kännas så när man börjar slappna av. Lika här och då har jag jobbat som lärare i över 20 år. Är lika varje höst i alla fall. Känner mig också helt slut och har ingen ork till något.
Ha en fortsatt bra vecka!
kram Ullis

Gårdsromantik sa...

Typisk lärarfenomen -

Man är helt utpumpad!
men det brukar vända :-)

Kram Maud

<Gårdsromantik-ljuvlig-lantromantik-på-nätet

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Håller med de föregående! Läraryrket är att ge så mycket så det blir så här... jag sitter själv och känner precis likadant!

Kram Annica