lördag 7 augusti 2010

Lite uppdatering.

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, tänkte ge er en lite uppdatering på vad som hänt i mitt liv. Förra veckan (v.30) jobbade jag. Det var lugnt och skönt, vi hade 2-4 barn på fritids. En dag var vi på Busfabriken och en dag åkte vi och badade, mysigt.

Den här veckan har jag varit ledig. Fredrik har jobbat så det har varit grabbarna och jag. Vi har hittat på lite olika saker, mest tagit det lugnt och bara haft sommarlov. Igår var vi en sväng på stan med min mamma och min lillasyster. Vi käkade glass på Bosses glassbar, Melker fick en ny skateboard (av märket "sweet", tydligen ett coolt märke), jag köpte nya fodral till kuddarna i soffan (röda med vita stjärnor, fint till hösten).

Idag har vi varit i Söderköping och ätit glass på Smultronstället. Vi gick en sväng på stan och på den fina affären "Anna Doll" köpte jag två Muminmuggar (de är så fina tycker jag). På måndag börjar allvaret igen. Jag jobbar och Melker o Vilgot börjar fritids. Sedan börjar skolan vecka 33.

Kram!

1 kommentar:

Grodmamman sa...

Här börjar inte skolan förrän måndag v 34.
Jag har jobbat veckan som gick och då hade vi max 6 barn på dagarna. Blev lite långtråkigt då vi jobbade halva dagarna ensamma.
Kram