måndag 17 maj 2010

Hemma

Jaha ännu en måndag till ända, skönt :-) Det har varit en bra dag, roligt på jobbet och träning, solning och power walk efter jobbet. En toppendag helt enkelt. Nu väntar jag på Top Model på 3:an, ett program jag måste se.Jag köpte de här fina bokstäverna häromdagen. De är från Village, tyckte att de passade på bordet i hallen. De hade massor olika "ord" att köpa på Village och de fanns i grått och vitt. Just HEMMA kostade 199:-.

I morgon har vi "gammeldags skoldag" på vår skola. Alla barn och personal ska vara klädda som man såg ut för ca 100 år sedan. Jag har varit och fyndat en kråsblus och en svart kjol på Myrorna, snyggt! Sedan blir det väl en stram knut i nacken också. Det ska bli skojigt!

Have fun!

5 kommentarer:

Grodmamman sa...

Fina bokstäver du köpt! Vi kommer att bygga en ny liten vägg i köket och den kommer att synas från entrén. Där skulle jag vilja ha något ord eller liknande.
Vilken kul dag ni ska ha imorgon!:)
Kram

chokladblomma sa...

Ha, ha! Hoppas att vi får se kort på dig!!!
Fina bokstäver!
Kram

Lina sa...

Hej!
Vilken kul idé med gammaldags skoldag! Japp, jag vill också se bild på dig i din coola outfit á la 1910! =)

Ja, kannen är en loppisfavorit! Den används flitigt här hemma!

Må så gott, Kram, Lina

Eikkala sa...

Vad skoj med skoldagen från förr. Ta med kameran... fast man kanske får fota och lägga ut... kanske någon fröken vill ställa upp *ler* kram sari

Kollegan sa...

Du vet ju vem som har vunnit och titta på de ändå...men det är ju samma läge för mig, för du har ju avslöjat allt :)Top model är ett sånt bra program helt enkelt, fast man vet hur det ska sluta ;)