lördag 10 januari 2009

Mjuka vänner.



Har ni några mjuka vänner därhemma? Hos oss är det vår minsta kille som har så många gosedjur så han knappt får plats i sängen, men även jag har några favoriter som bara är mina. Den här söta nallen fick jag av min mamma i jul, det är en Bukowski nalle men även en biblioteksnalle. Biblioteken tar fram en speciell nalle varje år och det här är 2007 års nalle. Visst är han söt?


Den här söta kaninen är också en Bukowski. Den har jag köpt själv men när kommer jag inte ihåg. Kaninen sitter i sovrummet och nallen i vardagsrummet.

Jag överlevde första veckan på jobbet, det är verkligen jättekul. Nu ser jag fram emot nästa vecka, jag har redan planerat vad vi ska göra. Idag har det varit full fart, först hockeyträning för Melker och ridträning för Edvin. Sedan hem och äta lunch och vidare till sammandrag i handbollen för Melker. Hem igen och äta mellis och nu för 5 minuter sedan åkte Melker och Fredrik till Cloetta center. Där ska Melker få spela hockey i periodpausen mellan LHC och Rögle. Snacka om att han var uppspelt, de ska få träffa LHC-spelarna. Jag får väl höra alla detaljer i kväll.

Ha det så fint!

13 kommentarer:

Vikeskärs hem och vardag sa...

Härligt att det går bra för dig på jobbet :) Söta nallar :) Bukowski gör väldigt fina nallar. Jag har min gamla nalle som jag hade när jag var liten liggandes i soffan.
Ha en bra lördagskväll. kram

Anonym sa...

Vad roligt att det går så bra med det nya jobbet :)

Jättesöt nalle och kanin.
Jodå, här hemma finns det i mängder kan jag tala om ;)
Syrran älskar allt vad söta nallar heter och givetvis får jag titt som tätt nya av henne och de sötnosarna kan jag inte göra mig av med.

Kram!

Marina sa...

Det där med hockeyn låter riktigtspännande! Kan tänka mig att han är uppspelt.
Här är sonen och maken precis hemkomna från handbollsmatch i Ystad. Sonens lag vann efter en jämn match. I morgon är det fotboll eftersom sonens lag gick vidare från en cup i julhelgen. Dottern har friidrottstävling hela dagen och där ska jag vara med först och sen till fotbollen. Det var den helgen!
Kaninen är jättefin. Ja, nallen också. Dottern har en liten sån kanin men jga har inga kvar framme av mina. Kram!

Lallis - liv och leverne sa...

Härligt att det går bra på jobbet:)
Ja här finns det mycket mjuka kompisar. De du visar är ju bara så söta!
Kram Lallis

Frida sa...

Kul att det går bra på jobbet! Första veckan brukar ju vara värst sedan kommer man så smått in i det. Visst har jag mjuka vänner hemma sover faktiskt med mitt ex gamla apa och en nalle som jag har fått av mamma. Lite pnsamt när man snart fyller 26, men men.
Hoppas du får en trevlig kväll!
Kram Frida

Fröken Fräken sa...

Ja, här var det full rulle som vanligt! Härligt att jobbet verkar så himla bra, för man vill ju trivas! Här är det mera segt, känner mig lite "konstig" och trött, trist att det ska bli så när det är helg!

Mia sa...

Söta nallar du har.

Jag har en jättestor nalle som sitter vid sängen och kikar (skulle tro att den är runt 70 lång). Fick den av min syster för många år sedan och den är så mysig.

Även här har första arbetsveckan tagit slut, lite ovant men det ska väl gå. :)

Trevlig lördagkväll!
Kram Mia

chokladblomma sa...

Verkligen full fart!
Mina, få, nallar har barnen fått!
Ha en bra helg!
Kram

Vardagslycka sa...

Låter som full fart för dig! Här finns det också flera mjuka vänner, jag har några stycken sittandes lite var stans. Desto fler har barnen, men nu är de allra flesta undanstoppade på vinden.
Idag har jag haft en heldag på stan med mina döttrar och imorgon blir det fotbollscup med Linnéa.
Nu ska jag slappa i soffan för oj, vad tröttsamt det är att springa på stan!
Ha en fortsatt skön lördagskväll!
Kram, Carina

Grodmamman sa...

En sådan där kanin har jag också! Nu har dottern tagit över den. Hon fick en minivariant när hon föddes.
Fullt upp som vanligt ser jag!:)
Kul att jobbet känns så bra.
Kram

Anonym sa...

Vad kul att det går bra på nya jobbet! Förstår om det är mycket på G så här i början.

Må gott!
Visst längtar vi till våren....

//Cissi

Inne o uteliv sa...

Hej
Var ett tag sedan jag kikade in. Grattis till nya jobbet! Förstår om det är mycket att sätta sig in i så här i början.

Lycka till!
Kram Åsa

Ullis/Leva på landet sa...

Så söt nalle och kanin. Det finns ett antal gosedjur i detta hus även om det har minskat med de som är framme med att barnen blivit äldre. Så härligt att allt gick så bra första veckan på jobbet.

Kramar Ullis