torsdag 8 januari 2009

Tack!

Jag vill tacka för alla gratulationer och uppmuntrande ord nu när jag börjat mitt nya jobb. I mitt huvud är det lite kaos just nu, jag försöker bilda mig en uppfattning om vad eleverna har gjort tidigare och på vilken nivå varje enskild elev ligger. Mer än ett heltidsjobb! Sedan måste jag ju planera undervisningen också. Därför kanske jag inte kommer vara så flitig med kommentarerna hos er, men jag läser vad ni skriver.Bilder från Elsashem.se

Jag längtar till våren, är sugen på att köpa allt som påminner om våren. Tulpaner, krokus, pärlhyacinter, ljusa tyger och vårigt porslin. Den här fina kannan och koppen finns hos Elsas hem och kommer från Green Gate. Jag älskar ju blått så dessa skulle jag kunna tänka mig i födelsedagspresent (fyller 26 januari).

*KRAM*

9 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Härligt att du har kommit igång. Ja det är ju mer än ett heltidsyrke. Fråga maken min. En period när jag bytte inlärningsstil (från det gamla att alla gör samma sak hela tiden , till att se varje elev och planera och göra upplägg för det jobbade jag ca 60 h i veckan) Knäpp som man var. tur att man va yngre då så att man inte förstod hur dum man var. Är ju faktiskt en väldig utamning att hitta rätt nivå för varje elev samtidigt som de inte bara ska sitt aoch jobba med sitt uten kunna samarbeta och diskutera för att kunna utveckla sina tankar.

Lycka till!
kram Ullis

Frida sa...

Kan tänka mig att det är kaos i huvudet innan man får en uppfattning om vilken nivå eleverna ligger på. Jag praktiserar på en högstadieskola nu och jag har inte ens lärt mig alla namnen än, bara några få i varje klass och nu till våren ska vi ha nya elever då blir det nya namn att lära,jösses hur ska det gå?! Men du kommer säkert att klara det fint ska du se,det brukar ta ett tag innan man kommer in i det.
Kram Frida

Vardagslycka sa...

Åh, förstår att du har mycket runt om kring dig nu! Men det är säkert jätteroligt och inspirerande för dig och jag önskar dig all lycka!
Ha en trevlig helg.
Kramar från Carina

Vit poesi sa...

roligt att du kommit i gång, men nervöst förstår jag att det är. Fy!! Har också nytt jobb, men har ju jobbat med det i så många år, så det är liksom inte detsamma. Fint med ljusblå greengate
kram Malin

smajlis sa...

Vet inte om jag har gratulerat dig till ditt nya jobb... om inte så... Ett stort GRATTIS och LYCKA TILL !!! Det kommer gå bra det där! men förstår att det är mkt pyssel att få ihop allt i början.

Fint porslin! Jag gillar också den färgen! Har kakburk o kakfat i ljusblått... fint! Och prickigt är ju så himla gulligt tycker jag!

Ha det så bra och jobba på! ;)

kram Alexandra

Grodmamman sa...

Klart det är skillnad att börja jobba från att ha studerat!:) Men samtidigt så roligt att äntligen få praktisera allt man lärt sig.
Lycka till och blogga och kommentera när du har tid och lust!
Kram

Vit Spets sa...

Du är verkligen värd alla värmande ord! Lycka till...
Mys med familjen nu i helgen
Kramis från mig
//Siv

Lindas Vita Lantliv sa...

Å de är ju ljuvliga med färgen och prickarna! Älskar också blått! Jag förstår att det tar ett tag att landa och komma in i jobbet..känn ingen press ang oss, vi finns kvar!

Lycka till i forts med jobbet och fortsatt trevlig helg!

Kram Linda

ullisen sa...

liksom alla andra förstår jag att du inte hinner med bloggen. vad spännande med nya jobbet. ska bli kul att se om du plitar ner dina tankar och funderingar kring det under våren!

å just det ja, grattis i förskott! hoppas nån lämplig läser här och ser till att paketen innehåller det önskade!