tisdag 20 januari 2009

Lite nytt på önskelistan.Bild från alvashus.se

Jag fyller ju år snart och idag fylldes min önskelista på ytterligare (hoppas mannen läser detta). Jag surfade in på Alvas hus och hittade de här läckra ljuslyktorna, de skulle passa i mina stora fönster, gärna flera stycken :-)Bild från alvashus.se

Sedan har ju Alvas hus Yankee candle, jag önskar mig detta ljus med doften "clean cotton", den luktar ju bara så gott! Ja vi får väl se vad det blir, men nu har jag iaf gett en liten vink om vad jag önskar mig. Ooops, glömde att en stående sak på min "most wanted lista" är en kitchen aid, hi hi.

Jobbet går så bra, det är verkligen roligt. Jag känner att jag har fått en bra utbildning som jag kan använda mig av, skönt! Jag är fortfarande väldigt trött när jag kommer hem, sömnen är fortfarande lite si och så. Därför kommer jag nog inte vara så flitig med kommentarer hos er andra.

*KRAM*

12 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

De ljuslyktorna var verkligen fina. Jag tycker nog också att du bör få flera stycken, det skulle bli mäktigt då!!

Helen sa...

Verkligen snygga ljuslyktor. Har missat Yankee candle förstår att jag måste utbilda mig i detta ämne!

Lockas lilla längtan sa...

Hoppas du får ngt du önskar dig när du fyller år och att det blir bättre med sömen snart!!

Kram Veonica

Anna sa...

Vad kul att du trivs på det nya jobbet!! Det är så viktigt...det är så enormt roligt att jobba med människor och barnen är vår framtid så egentligen borde vi ha hur mycket betalt som helst...*ler*...eller hur??

Ha det bra!! // Anna ♥

Kol och Rosors sa...

Ljuslyktor & ljus så vackert... Clean cotton en sådan underbar doft :)
Tänk när vi kan börja att hänga ur tvätten igen, det står inte på...

Ha det så gott & en trevlig vecka!
kram/L-Lott

Grodmamman sa...

Lyktorna var super fina och naturligtvis så skulle det vara fint med flera!:)
Kul att det känns så bra med jobbet och att utbildningen har varit bra.
kram

Geta sa...

Verkligen fina lyktor.
Kul att du trivs på jobbet. Jag förstår att det är mycket som snurrar i huvudet. Det ger sej nog med tiden och då kommer du att sova så gott, så gott.
Kram.

chokladblomma sa...

De där lyktorna var ju verkligen ursnygga!!
Kul att du trivs så bra med ditt jobb! Och att utbildningen känns relevant. Ibland kan pedagogutbildningar kännas lite flummiga och okonkreta liksom... Iaf för mig!!
Ha det bra!
Kram

Mia sa...

Vad roligt att det går bra på jobbet. Lite som här med nya rutiner man inte är van vid. Jag kommer hem på kvällarna, äter och halvsover framför datorn.

Bloggandet är det tyvärr som får mindre tid på veckorna när jag jobbar, desto roligare är det på helgerna när man har mer tid att kikar runt hos alla. :)

Kram Mia

Annika sa...

Åå jag har med hittat en massa på Älvas hus och jag fyller med år snart. Jag fyller 25 och då tycker man ju att man kan få det man önskar sig hihi. Härligt att du känner att du valde rätt utbildning.
Ha en trevlig dag, kram

Sand mellan tårna sa...

De var jättefina!!! Jag fyller också snart, kanske borde visa mannen.... han klarade ju önsklistan till tomten galant! hihi.....

Ullis/Leva på landet sa...

Fina saker du önskar dig. Toro inte att min man skulle läsa min önskelista om jag gjorde den på bloggen, *s*. Har mailat dig. Ursäkte att du inte fått svar tidigare, har varit så mycket möten.

Kramar Ullis