tisdag 13 januari 2009

Lite datastrul.

"Min" dator har gått sönder, det är musen som inte fungerar. Detta innebär att jag nu får blogga på F:s dator, en Mac book och på den kan jag inte lägga in bilder från kameran. Så det här blir ett inlägg utan bilder. Hoppas att det går att fixa den, snarast!

Jag kommer mer och mer in i jobbet, det är verkligen kul. Ända problemet är att jag sover som en "kratta". Tankarna snurrar i huvudet och jag kan inte somna, eller så vaknar jag och kan inte somna om. Jag tänker och funderar på hur jag ska lägga upp undervisningen osv, lite jobbigt att få för lite sömn. Är det någon som har tips på vad man kan göra?

Kramar från mig och 1000 tack för alla kommentarer, jag blir så glad!

14 kommentarer:

Vit poesi sa...

Snälla Sara, klart att det snurrar i huvudet, nu när allt är nytt. Krävs mycket planering osv. det är därför du inte kan sova. Förstår dig till fullo. Efter tag när allting flyter kommer sömnen bli bättre. Jag beundrar dig så att du klarat av hela utbildning med tre små. Heja Dej!!
kramar Malin

Grodmamman sa...

Det går över när du kommit in i det lite mer. Nu är ju allt så nytt.
Kram

Vit poesi sa...

Förresten så måste du ta bort Leva som jag från din länklista, har ju bytt namn som du ser :-)
kram Malin

chokladblomma sa...

Det lugnar sig snart!
Hoppas att datorn snart fungerar som smort igen!
Ha det bra!
Kram

Lily of the valley sa...

Det är trist när datorn inte funkar! Hoppas det löser sig snart!
Sömnen blir nog bättre när du kommit in i det mer!
Kram Lily

Frida sa...

Hej Sara!
Inte konstigt att du ligger och tänker på ntterna. Det måste vara mycket nytt som snurrar runt i huvudet. Men det kommer säkert att lägga sig efter ett tag. Det är nog så i början. Vad tråkigt att datorn har krånglat, hoppas det fixar sig. Jag brukar läsa när jag inte kan sova då tänker man inte lika mycket, till slut brukar jag bli så trött att jag somnar.
Hoppas det går över av sig själv!
Kram Frida

Vardagslycka sa...

Kan tänka mig att det är mycket nytt som snurrar i huvudet men det kommer säkert att bli bättre. Men det är jobbigt att gå omkring och vara trött.
Vad trist med datorn som krånglar, det är sånt som man vill bara ska fungera hela tiden.
Ha det bra och sov gott.
Kram, Carina

Lockas lilla längtan sa...

Ja jag förstår att du har att tängka på. Tur att det var musen som gav upp så det iinte är DU. Det vore inget vidare!!


Kram Veronica

villan vid vilan sa...

Förstår dej precis....man vill ju så gärna att allt ska bli perfekt...kvinnliga drag tror jag....att fundera på natten....men jag tror du landar snart annars kan jag tipsa om att lyssna på en bra ljudbok för då tänker du på annat...det är det absolut bästa sömnmedlet.

Fröken Fräken sa...

Jag bytte ju jobb i maj, och var helt slut men kunde ändå inte somna på kvällarna. SÅ mycket nytt att smälta. Men det är ju så med nya jobb, och så vill man ju vara duktig och bäst på allt första veckan. Det är bara att försöka ta sig igenom den första tiden och försöka slappna av..

Lina sa...

Hej!
Va trist med datastrul, hoppas de fixar sig snart! Ja, de är ju inte konstigt att de är mycket som snurrar i ditt huvud just nu! Mitt tips, ha papper och penna vid sängen och skriv upp tankar, funderingar och ev lösningar på dem. De brukar jag göra och då känns de bättre! Lycka till med allt!

Kram, Lina

Ullis/Leva på landet sa...

Hoppas att du får ordning på datorn sanaart. Tänkte ge dig samma råd som du precis fått av Lina. Skriv ner dina tankar och funderingar. Jag kan fortfarande ligga och tänka på saker och har ändå varit färdig i 19 år och jobbat på samma ställe i 9. Men det kommer att bli lugnare snart.

Kramar Ullis.

PS. Mailar dig.

Syster Yster sa...

Hej
Då är vi i liknande situationer nästan.. Den största psykiska utmaningen är att få nytt jobb så det är väl bara att ta det till sig, sänka kraven hemma, och försöka tänka på att det kommer ordna sig.. Usch ja, det är inte kul och det är lätt att det rullar på, så försök bryta mönstret, det gör jag!!
Kram kram C Grattis till nya jobbet förresten, kommer inte i håg om jag sagt det!!!

Vitt Hemma sa...

Ajaj, hoppas att du får bot på din dator snart. Vet ju hur det änns när man inte får blogga av sig.. :)

Kram s