fredag 5 december 2008

Vinst!


Jag har ju haft turen (helt otroligt) att vinna 2 tävlingar på kort tid. En hos Ulrika (änglahem) och en hos Frida (Spetsar och volanger). Snacka om att jag blev överraskad, jag brukar aldrig vinna något. Jag har faktiskt slutat vara med i vissa tävlingar (med många tävlande) på bloggar, för jag vinner ju aldrig ändå. Men jag kanske ska omvärdera detta nu :-). Hursomhelst så kom det ett fint paket till mig från Ulrika i brevlådan igår. Det var de mest underbara små virkade vita rosorna jag sett. Jag blev så himla glad. De ligger nu i min drivbänk och är så fina, man kan ju ha dem framme året runt så de får nog flytta runt lite. Av Frida vann jag ett fint hjärta, det kommer nog på posten när som helst.

Idag har jag haft min sista (förhoppningsvis) tenta. Jag tror att det gick bra. Vi fick en insändare som vi skulle skriva ett svar till. Jag har ju den helt briljanta förmågan att kunna ordbajsa. Perfekt på en sådan här tenta ;-) Det blev ett 8 sidor långt svar som jag hoppas duger. Nu ska Melker (som är sjuk) och jag fixa lite fågelmums med fågelfrö och cocosfett. Vi ska hälla det mina gamla bakformar.

Önskar er en fin helg!

11 kommentarer:

Living by Milla sa...

Grattis till dina fina vinster ,vad roligt! Kan känna lite som du..jag brukar inte heller vinna fast är man inte med i några tävlingar så...;)

Ha en skön helg!
kram Camilla

Fröken Fräken sa...

Vad roligt då att till slut vinna! Jag känner att det gått nästan lite inflation i alla tävlingar, så jag är inte heller med i så många nu...
Vilka olyckskorpar vi är som blivit förkylda igen! Men papperstillverkarna måste ju gå bra, vet inte hur mycket jag snytit mig igenom denna vecka..

Hem och Lycka sa...

Vad kul, grattis till vinsten! kram

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Ville bara kika in och önska dig en skön helg ♥. Grattis till vinsten.
Kram Lotta

Anna Drott sa...

Det var ingen dålig vinst du fick!

Grattis!

Kram!

chokladblomma sa...

Grattis!!! Till vinsterna!
Ville önska dig en skön helg och hoppas att du mår bättre!
Kram

Lily of the valley sa...

Grattis till vinsterna!
Ha en härlig helg
Kram Lily

Anna sa...

Grattis...visst är det kul att vinna, vilken bonus!! Hoppas ni slipper fler förkylningar nu...det är så trist. Jag har haft 7 st förkylningar sedan jag började att inskola på jobbet, typ vecka 34...SUCK!!! Man blir så sliten...både i kroppen och knoppen. Krya på dig nu. Det där med pippigodis lät spännande. Är det bara att blanda eller är det ngt speciellt knep?

Ha det bra och en trevlig helg!! Kram Anna ♥

Frida sa...

Hej Sara!
Vilken tur du har i tävlingar. Jag postade ditt paket i dag så förhoppningsvis kommer det på måndag om man kan lita på postverket.
Hoppas det gick bra på tentan och att du får en härlig adventshelg!
Kram Frida

Grodmamman sa...

Har ju också vunnit två tävlingar det sista och visst är det kul!=) Känner dock som du att upptäcker jag en tävling och det redan är över 100 tävlande, då försöker jag inte ens!=)
Grattis till utmärkelsen!
Kram

Lockas lilla längtan sa...

Grattis tjejjen!

Du har visst blivit en riktig turgumma ser jag =o)

Kram Veronica