fredag 19 december 2008

Julfönster med mera

Nu är det inte långt kvar till jul, både skönt och lite tråkigt tycker jag. Skönt för att barnen tjatar varje dag om hur långt det är kvar till julafton och tråkigt för att tiden går så fort. Jag känner mig iaf redo för julen nu, klapparna är inhandlade, julgodiset är klart och det är julfint här hemma. Julmat behöver jag inte tänka på, vi firar hos min mamma så det är bara att sätta sig vid dukat bord :-)


Mitt fönster som jag har i hallen har blivit lite julfint. Små hjärtan på tråd och så har Tomten hängt sin fina luva där också ;-) Jag tror att jag har julpynt i alla rum i huset, det tycker jag är mysigt!



I kväll har vi ätit Glace au four till efterrätt, mums tycker både vi och barnen. Jag önskar er alla en fin 4:e advent.

16 kommentarer:

chokladblomma sa...

Jag önskar dig och din familj det samma!
Kram

Lily of the valley sa...

Så fint du gjort hallen med fönstret, hjärtgirlang och luva. Jag skulle också vilja ha ett träfönster eller en jalusidörr.
Glace au four var längesedan jag njöt av. Mmm! Vad gott :D
Ha en mysig helg
Kram Lily

Ullis/Leva på landet sa...

Ser smaskigt ut. Så kul att du är färdig nu. Jag blev färdig lärare för exakt 19 år sedan i morgon. Känns inte alls som det var så längesedan. Har handlat de sista julklapparna idag så nu ska vi städa i morgon och sedan ska jag bara njuuuuuta. Så myisgt med julpynt i alla rum.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Anonym sa...

Den fträtten var det läge sedan jag åt, nte sen jag var barn tror jag. Det måste jag prova undras om mina barn gillar det.....

Grattis till att du är en riktig fröken n. Tänk att man har verkligen en riktigt viktig roll när man är fröken. Det är såå viktigt att barnen trivs i skolan

Kram Lena

nea i det gula huset sa...

Hej hej!

Vad fint det är med gamla fönster! Jag har ett oxå men det står på vinden. Får se när det kan tänkas komma fram!

Vår sängkappa har jag köpt på Ellos! Det finns två varianter och jag köpte den som var tjockast. Den i bomull var billigare men hade fått många dåliga betyg av andra köpare. Tyvärr är den lite för lång för vår säng så jag har fått dra upp och fixa lite för att den inte ska ligga ner på golvet. Därför är det ett veck mitt på..ska egentligen vara rak!

Ha en underbar och mysig helg!
Kram Nea

Fröken Fräken sa...

Tyvärr är det inte riktigt klart med städningen än, jag blir hela tiden ditraherad av att fixa med julpynterier. Har bland annat stuckit in kryddnejlikor i apelsiner så nu doftar det verkligen jul här! Jag älskar ju fönster så roligt att se en bild på ditt!

Förresten hur går det med de där filmjölkskurkorna? Har du helt lagt ned det?

Vikeskärs hem och vardag sa...

Jo jag har känt det sen jag var 18 så nu har jag ju haft tid att tänka, eftersom det var någon som sa till mig att jag var för ung för att kunna ta ett sånt beslut då :( Du det där efterrätten ser himla god ut. Härligt fönster du har.
Kram

Marina sa...

Den där fterrätten, mmmmm!
Visst är det både och att det snart är jul. Sen är de tett helt år till nästa gång o samtidgt så har jag njutit mycket i år tycker jag och de mesta är klart, resten blir klart i morgon.
Ha det bra!

Lilla Blanka sa...

Hej Sara!

Jättefint med fönstret! Jag är ju tokig i gamla fina fönster, och i morron skall jag och maken såga ett stort hål i en vägg och sätta i ett gammalt fint fönster där :)

Mums med glace au four..det var länge sen jag åt det.

Kramis
Mia

Hagbacken sa...

Hej Sara, stoort grattis till din examen! Vad skönt för dig att vara färdig! Nu har jag hunnit ikapp de andra inläggen jag missat också, vilken fin lapp du fick,,och söt julkrubba.skulle också vilja ha en!

Jag önskar dig en riktigt god jul med familjen!

Kram Linda

Geta sa...

Vad skönt att vara klar med allt. Självklart ska det finnas julpynt i alla rum! Ha en bra helg!
Kram.

Gårdsromantik sa...

Åh Glace au four det var ett tag sen - kanske man skulle pröva på till Jul.

Vad skönt att allt är klart och att du bara kan njuta fram till JUL!

Kram Maud

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hej gumman och stort grattis till att studierna nu är avklarade:) Nu väntar dig en underbar tid som lärare. Med goa ungar och trevliga kollegor.

Här görs gotter på löpande band just nu. Har avklarat mörk ischoklad, knäck, nougatgodis och polkamums. När dottern kommer hem fortsätter vi med ljus ischoklad, chokladdoppade chokladbollar och så blir det nog lite rostade mandlar oxå.

Ha en härlig jul
Kram Annica

Veronica sa...

Fönstret blev verkligen julfint! Hoppas ni får en trevlig jul!

Kram Veronica

Desirée sa...

Härligt julfönster! Ja, här är också det mesta klart inför julen. Får nog gå och lägga mig tidigt känner jag, det har verkligen varit full rulle i helgen =)

IKT i min vardag sa...

Grattis till avklade studier, det är en härlig känsla.

Så skönt att vara färdig med allt och bara (äntligen) få känna julefrid.

Kram