onsdag 24 september 2008

Sjukt mycket nu.......


Varför är det så att allt kommer på en gång? Just nu är det så mycket att läsa till studierna och många föreläsningar i skolan. Även efter skolan hopar sig allt, igår fotbollsmöte, idag handbollsmöte, i morgon fotbollsträning. Jag hinner inte med någonting. Målningen i Melkers rum står stilla, vi har inte varit på IKEA och köpt säng mm. Jag bryter ihop! Idag var det även föräldramöte i Edvins klass, det fick F åka på. Min mamma och hennes sambo var gulliga och kom hit som barnvakter. Melker som precis har börjat lära sig skriva, hade skrivit en lapp som gör att man får dåligt samvete för att man är borta. Det står: "Jag vill att mamma och pappa ska komma hem. För att jag vill att mamma och pappa ska komma hem för att jag vill gosa". Kanske dags att skruva ner tempot?! Nu är vi ju inte borta varje dag men det är mycket med barnens aktiviteter och annat. Jag lovar att jag ska måla i morgon och visa hur det blir.

Hur har ni andra det? Full fart också eller?

19 kommentarer:

www.missfixtrix.com sa...

Ja man får ta ned ambitionsnivån ibland. Min lillkille har gråtit varje morgon och ibland undrar man vad man håller på med. Beställ möblerna på nätet så spar du massa tid:)

chokladblomma sa...

Japp, full fart, fårfart...:)
Ibland är det bara att åka med. Ni får hoppas att det lugnar ner sig till helgen.
Ha det så bra!
Kram, Annica

♥ Fyra årstider sa...

Jag känner igen mig så väl. Vissa dagar när man studerade var f-j, och ibland kunde man vara hemma mycket i långa perioder.

Gud så gulligt med lappen, jag fick rara ord av min dotter när jag kom hem " jag älskar dig mamma, du är den bästa mamman".
Kram Lotta

Flisan - Alldeles Vardagligt sa...

All the time...!! Det blir mer och mer känns det som!
Men så länge det känns roligt så är det ok!!
Hoppas att det lugnar ner sig lite för er iaf, jobbigt med en massa möten hit och dit. Men snart är höststarten över och det lugnar sig kanske på den fronten?

Kramar!

sand mellan tårna sa...

hej sara....

Jag har så mycket så huvudet kokar över just nu..... har inte varit runt på min blogglista på snart en vecka, och mina uppdateringar är uselt dåliga.....

man får inte glömma hur viktiga barnen är, färg, målning och bloggandet får vänta.....

Massor av kramar till dig!

//Linda

In my house sa...

Huuuuu, jaaa! vad de lät som att du har de fullt upp..... Jag har det ju ej så,,, inga barn juh!!! men då har man annat istället som ska göras... Varje tid i livet har man olika prioriteringar!! Allt ändras med livets gång (oj va djup, ja va då, på kvällskvisten) =) men de ä ju dock sant.... Skynda inte med målningar och sånt,,, utan sätt dig och gosa istället =)

Kram och natti natti

Frida sa...

Hej Sara!
Ofta är det tyvärr så att vissa veckor är lugna men rätt som det är kommer allt på en gång.
Ta det viktigaste före bloggen. Familjen är trotts allt det käraste man har!
Kram Frida

Ullis/Leva på landet sa...

Här är det också fult upp. Vår ledning tror inte att vi har några elever längre för de lägger in möten så ofta att man inte hinner något annat. Blev ju inte lärare för att jag skulle gå på möten. Ta det lungt du. HÄr blir det inte mycket bloggande av just nu. Lite till husbehov bara.

kram Ullis

Anonym sa...

Visst är det så att allt kommer på en gång. Ska det köra ihop sig så ska det.....
Man kan på något vis nästan räkna med det så behöver man inte bli besviken.

Såå gulligt skrivet. Finns det något gulligare än barns rättframma beteende?

Den där lappen måste u bara spara.

Kram Lena

Vit Spets sa...

Hej där!
Ofta såhär på terminstarter är det alltid så mycket runt omkring oss...lappen får en att tänka till...hoppas det lugnar ner sig så Ni får Gosa tillsammans :) I vårt kök har vi en "månd-sönd tavla" ibland när någon i familjen känner att det blir lite "mycket" så "bokar" vi av med familjetid - ibland slänger vi oss i sängen & ser på film, spelar spel, kramas eller så ibland kan vi åka iväg på ett gemensamt önskemål...
Då vet Du hur vi gör :)
Kramisar
//Siv

Vardagslycka sa...

Ofta är det full fart i början av hösten med alla dessa möten m.m.
Nu när yngsta tjejen går i 9:an är det betydligt lugnare ( det var kaos när vi hade 4 skolbarn!).
Vad gulligt med lappen - den måste du spara.
Kul att du tycker om min köksängel, men den har jag köpt för många år sen på en höstmarknad så det är tyvärr inget jag har i butiken.
Hoppas du får en fin dag och hinner varva ner litegrann!
Kram, Carina

Lilla huset på prärien sa...

Åh som jag känner igen mig!! Barnen är visserligen så små så de uttrycker det inte sådär i skrift ännu... men det yttrar ju sig såklart på andra sätt. Det är väldans bra att dra ned på tempo tycker jag. Men svårt! Tom nu när jag är hemma och är mammaledig är det mycket!

Kram Jenny

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej hopp!!

Ja här går det undan oxå.Trots att barnen inte börjat skolan än.Men det är alltid nått som ska göras, inhandlas, besökas osv.

Ta det lugnt...rummet står kvar fast jag vet att man vill ha saker klart.. ;-)
Kramizz nilla

Änglahem sa...

Sara du är inte ensam om detta märkliga fenomen! Det är samma här, fattar inte hur allt, precis allt ska komma på samma gång...springer hit och springer dit (jaa inte bokstavligen....för jag kör ju bil*tihi* en bor ju på landet), men föräldrarmöten, elevsamtal, fotbollsträning, fotbollsmatcher, sång, simskola...skola, trötta och sura blir alla känns det som. Men det lugnar väl ner sig nån gång....inbillar jag mig!*fniss*
Nu har jag ju inte som du, studier eller jobb att fixa också, men stressen finns där hela tiden ändå!

Tänk inte på att du ska visa oss något så, behöver ju inte stressa med målningen för det menar jag, men pojken kanske vill ha sitt rum klart...vad vet jag tralallla!

Sådana lappar känns! Häromveckan blev yngsta dottern så arg på mig att hon ritade ett sprucket hjärta och skrev sitt namn med pil till det! Hjälp, säger jag....tur att dom där känslorna går över nästan lika fort som dom kom!

Ha det så gott! och försök att inte stressa fööör mycket! Lättare sagt än gjort, jag vet...

Kramar, Tjötan Ulrika

Fröken Fräken sa...

Jag har det ganska fullt upp med bara herr Fräken och jag, men inte riktigt så heltiskt. Jag undviker planerade aktiviteter (tex att man varje onsdag spelar innnebandy kl 19) för det tycker jag bara bygger upp stress och måste. När jag är ledig försöker jag att mer bara känna efter vad jag har lust med. Jag har nog av tider att passa på jobbet!

Har berättat nu i ett inlägg vilken färg jag använde på byrån!

Grodmamman sa...

Här går det också i 150 periodvis. Sitter ibland på söndagen och tittar igenom veckan och tänker att det ser bra ut. På fredagen har man en helt annan uppfattning då man knappt fattar vart veckan tog vägen! Här är vi glada över att fotbollen är inne i sitt slutskede. Fast å andra sidan börjar bandyn då!=)
Förstår att du får dåligt samvete när sonen skriver sådana där lappar, men gulligt var det!=)
Kram

Vitt är vackert sa...

Det låter jobbigt att ha så mycket på en gång. Hoppas det lugnar ner sig fö er!! Kanske kan ta det lugnt med barnen nu när det blir helg??
Guud vilken söt lapp! Jag hade börjat böla om jag fick en sån..

Ha det bra!

Kram Ellinor

Living by Milla sa...

Oj, du har verkligen fullt upp, puh! Just nu är det rätt ok här, vi är hemma mycket och gosar med Morris.;) Vilken söt liten Fanny ni har.

kram Camilla

Lina sa...

Hej!
Hm, de är fler än jag som har fulltecknat schema nu! :- )

Hoppas nästa vecka är mer normal...

Trevlig helg!
Kram!