måndag 22 september 2008

Kanin!Vi har gått och blivit med kanin. Melkers bästa kompis och hans syster hade tröttnat på sin kanin. Vilgot som tjatat länge om att han vill ha en kanin fick både lilla Fanny och en jättefin utebur (efter mycket övertalning av min kära man). Fredrik tyckte att vi hade tillräckligt med djur. Vi har ju "bara" 2 hundar (Anneli och Nikita), 1 katt (Jepson), 1 häst (Symphony) och så lilla kaninen Fanny då. Det är väl inte för mycket? Vi bor ju ändå på landet. Fanny är 1år och jättegullig. Idag har Vilgot gått en promenad med henne i koppel, mysigt.

Fanny blev en tidig födelsedagspresent då Vilgot fyller 5 år på torsdag. Nu vet jag inte om Fanny kanske behöver en kompis. Kan man släppa in en liten tjejkanin bara så där eller hur ska man göra? Är det någon som har erfarenhet av kaniner? Tacksam för tips!

Idag har det varit fokus på skolan och ingen målning har blivit gjord. Jag får ta nya tag i morgon.
Kram

18 kommentarer:

Grodmamman sa...

Söt kanin Vilgot har fått! Vet inget om kaniner så jag kan inte ge några råd.
Kram

Vardagslycka sa...

Åh, vilken liten söt kanin! Här hemma har det funnits flera kaniner sen barnen var små. Men trots det vet jag inte hur det är med en ny "kompis". Sist vi hade kaniner så var de 2 st, men det var små syskon som vi fick samtidigt. En av våra första kaniner hette också Fanny ( Funny Bunny kallades hon ).
Webbbutiken går framåt, men det är väldigt mycket jobb. Så snart jag har fått in litegrann i alla kategorier så kommer jag att smygöppna och sen fyller jag på vartefter med mer. Jag kommer att berätta så snart det är färdigt! Vill ju helst öppna på en gång!
Ha en fin vecka!
Kram, Carina

Cornelias Cottage sa...

Inte har du för många djur inte - jag har 27 stycken! =)

är ingen kaninexpert, men jag tror inte Fanny vill ha en tjejkompis!

villan vid vilan sa...

vad mysigt det är med husdjur. Jag som är uppväxt med både hästar,kaniner och katter saknar ett djur. nästa år blir det kanske en katt när lilltjejen blivit lite större .....kram

Lilla huset på prärien sa...

Åh vilken ur-söt liten sak ni har gått och blivit med! Jag hade en kanin när jag var liten men jag kommer ihåg att den bet mig... Snövit tror jag den hette... De är ju så otroligt mjuka att gosa med! Om de inte bits... :)

Kram Jenny

Tårtsmulan sa...

Nej men vilken liten sötnos :) Jag har tyvärr aldrig heller haft någon kanin så jag kan tyvärr inte hjälpa dig.

Kram!

MiaMaria sa...

Hej!

Vilken söt kanin.....
Vet tyvärr inget om kaniner....

Ha´en bra dag!
MiaMaria

Leva som jag sa...

Vilken söt!! Åh man blir ju helt sjuk
kram M

Fröken Fräken sa...

Oj så söt! De där öronen är ju bara för gulliga!
Jag har inte haft kanin, men mina kompisar har haft och tydligen går inte alla kaniner så bra ihop med varandra, de kan bli både sura och bitas. Så jag tror att hon har det bra bara med mattar och hussar.

Änglahem sa...

Jaa du Sara.....om du vill ha en kaninfarm så kan du ju släppa in en kille.....då har du att göra*fniss*. Ska nog vara en hona till för säkerhets skull.
Har precis läst på om kaniner då flickorna tjatar om att dom vill ha varsin....Men vet inte....först var jag för det....men vi har ju också katt....idag kom hon hem med en kaninunge som hon fångat!*iiihhiiiii*...Stackars liten!
Får se vad som händer med kaninönskan nu....tål att tänkas på!

Men jösses ....höll ju på att glömma....Lilla Fanny är ju jättesöt!

Kram, Ulrika

♥ Fyra årstider sa...

Får nästan en tår i ögat...längar efter våra fyra kaniner som dog. Gud så söt, den skulle jag aldrig kunna motstå.
Kram Lotta

Linda/Lantliv i lägenhet sa...

Men grattis då till nytillskottet, vad oerhört fin han är! Djur kan man aldrig få för många av så länge man sköter dem..och det tvivlar jag inte på att ni gör!

Vi har lite problem med rumsrenheten m Milton,,,kisseriet går bra..men så fort vi ska ta ut honom för att bajsa så blir det bara bus ist och sen väl inne väljer han att bajsa då ist..har du några tips?

Kram Linda

Linda/Lantliv i lägenhet sa...

Jo glömde ju...klart du kan sätta ihop två honor..men de kommer säkerligen "sätta varandra på plats"..men de brukar ge sig bara de får göra upp vem som ska bestämma..ibland går det inte..men för oss har det inte varit några problem..eran har ju dessutom inte hunnit "boa" in sig hos er än...

Kram igen

Rosa Hemmet sa...

Klart att ni skulle ha en kanin, de var ju typ det enda som saknades för att ni skulle ha en komplett farm där hemma :p Söt som attan, har haft en kanin i de färgerna för länge sen:) Ha det fint

Lockas lilla längtan sa...

Vilken liten raring ni skaffat er!!

Kram veronica

Frida sa...

Hej!
Vilken söt liten kanin. Jag hade kanin när jag var liten men vågar tyvärr inte svara på din fråga kanske ger fel råd. Hoppas någon annan vet.
Kram Frida

In my house sa...

Måste bara säga att du är ju bara för duktig på att kommentera,,, sååå kuuul & snällt... KRAAAMAR j

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Jättesöt kanin:) Du får gratulera Vilgot på femårsdagen!

Kramis
Annica