lördag 16 augusti 2008

Målningen delvis klar.




Ja då är den ena delen av köket färdig. Det blev 3 varv med vitfärg för att det skulle täcka ordentligt. Nu är det bara att ta tag i den andra delen så att man får ordning i köket igen. Jag hatar när det är rörigt, blir på dåligt humör faktiskt. Inte blir det bättre av att jag fortfarande har ont i halsen och har sovit jättedåligt de senaste två dagarna. Hoppas att det blir bättre till på måndag då skolan börjar igen.

Jag blev väldigt glad av en sak som jag fick veta idag. Min allra bästa kompis (vi gick lekis till gymnasiet ihop) kommer hem till Sverige med sina två barn på måndag. Hon bor i normala fall i USA och är gift med en amerikan. Det ska bli så roligt att träffas igen. Det är ju så dyrt att flyga både till USA och från USA hem till Sverige så det blir inte så ofta vi träffas numera (tråkigt). Men jag vet att hon läser min blogg nästan varje dag så hon har koll på oss :-)

Hoppas att ni får en fin lördag och söndag!

17 kommentarer:

Vit Spets sa...

Så ljuvligt det blir Sara...fortsätt du med målningen jag kikar in för att följa dig...jag blir oxå på dåligt humör när det är stökigt överallt & just nu är det stökigt i vårt kök - grrrr...
Kul att ni har så bra kontakt din allra bästa kompis & du - va rädd om den!
Kramis
//Siv

Grodmamman sa...

Förstår din frustration över röran, jag är likadan!:) Men det blir ju super fint, så det kanske får vara värt lite röra, eller?!?:)
Krya på dig nu, så att du orkar med skolan nästa vecka!:)
Kram

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Men vad kul!!! Ja det där med vänskap på avstånd känner jag till! Min bästis sedan fyraårsåldern bor sedan ganska många år på Teneriffa numera. Trist att vi inte träffas men når vi väl gör det är det som tiden stått stilla:)

Supersnyggt i köket. Där kan man snacka om förändring!

Hoppas du kryar på dig snart! Jag har själv ont i halsen och idag vaknade jag och var halvt döv oxå. Härligt med tanke på att eleverna kommer på måndag!

Kram på dig
Annica

Ullis/Leva på landet sa...

Vilken skillnad. Man kan inte tro att det är samma ställe. Här är det likadant, men mår inte heller så bra och orkar röja. Så kul att din bästa kompis kommer hem så du får träffa henne.

Ha en skön helg!
Kram Ullis

Fröken Fräken sa...

Ja, det blir verkligen ett lyft med det vita. Jag är fortfarande helt överförtjust i mina vita väggar i köket.
Tur att du inte är här nu, för nu har det visst blivit ännu rörigare, för jag städar och grejar överallt samtidigt. Hoppas att du har en härlig lördags kväll trots trötthet!

Malin sa...

Hej!
Det blev superfint, det måste du vara nöjd med! Alltid lite svårt att måla med vitt, jag fick måla 3 gånger i vårt vardagsrum
Kram Malin

Marie sa...

Vad fint det blir, jättevackert! Jag är också en sån där person som blir sur och grinig när det är stökigt och rörigt så jag förstår dig helt!

Hoppas att du kryar på dig snart!

Kram Marie

Livet och träning sa...

Så snyggt det blir det är härligt med vit färg..
Visst är det jobbigt när det blir rörigt ,men man får tänka på att det inte är så länge..
Krya på dig kram ylva..

Mjuka sa...

Roligt att din kompis kommer hem, så roligt!! Det blir så snyggt med målningen, roligt att se förändringen.
Ha en fortsatt skön helg
kramar M

Viktdrottningen - Anna Malmborg sa...

Visst är det skönt när färgen försvinner och ersätts av tidlöst vitt! En del kan tycka man är tråkig som vill ha vitt överallt, men jag vet att det är den enda färgen jag aldrig tröttnar på.

Keep up the good work, och krya på dig! :)

Kram

Vitt Hemma sa...

Såå fint det blir!! Visst är det jobbigt när det är rörigt, men man blir ju så glad och nöjd när det är klart! Så håll ut! På något sätt ar det värt det...

Kram sofi

karofina sa...

sicken skillnad!! man kan knappt tro det är samma rum!
alla blir vi nog irriterade när saker ligger i en hel röra, det vill säga varje dag här hemma... men det är bara att bita ihop, städa upp nån gång ibland och njuta av det färdiga resultatet :)

ska bli kul att se resten. du har verkligen söta saker på väggarna!

kram på dig!

villan vid vilan sa...

Då känner du HJÄRTER DAM då kanske? :)
Har kikat mer i din blogg och OJ VAD MYCKET BRA IDEER DU GER MEJ!!! Tvålarna i notpappret var ju jättefint. Kram och på återseende....

Inspiration i vitt sa...

Vilken förvandling det blir.Förstår att du är glad över att det snart kanske är klart.
Din lilla låda med dörr på väggen är så himla fin,har inte sett någon sådan förut.
Kram/Ingela b.

Living by Milla sa...

Åhh, vad fint det blev i köket! Jag är också sugen på att måla vittvi kök och vardagsrum. Nu är det sandbeigea väggar men jag har liita annat jag måste göra först;)

Vad roligt att du får träffa din goa vän.

Kryapådigkram !
Camilla

In my house sa...

Åååå, vad kul att vännen kommer,,, det är ju nästan förödande när vännerna flyttar FÖR långt iväg!!!! Då får man säga stopp hehe.... Usch då ont ihalsen och sånt, inte kul - och stökigt du ä som jag, kan lätt bli irreterad då :) :) tossiga oss....

- Men vet du,, jag har faktiskt börjat äta Rosenrot för några dagar sen, imot PMS, trött orkeslös, tungt huvud och deppig,, ska se om man märker någon skillnad!!! Jag märker jätte mycket av PMS och när man tänker efter så är de ju nästan hela månaden utom typ 1 vecka,,, jag känner mig i obalans lättirreterad och ledsen nästa dag utan att veta varför... Så jag ska prova med lite rosenrötter nu ett tag *hehe*
Hoppsan vad jag babblar,,, ha de gott kram j

MiaMaria sa...

Hej!

Men så fint det blir i köket vilken härlig förändring.....

Stökigt är ju inte så kul men det blir ju toppen när det blir klart.

Kul att barndomskompisen kommer åp besök........

Må så gott denna vecka!
MiaMaria