fredag 25 juli 2008

Det är varmt!

Man ska verkligen inte klaga nu när värmen äntligen kommit. Det har ju varit rätt eländigt ett tag. Men man blir ju så trött av värmen. Jag orkar på sin höjd släpa mig ut till poolen och doppa mig och sedan upp i solstolen eller skuggan. Jag är också skraj för att vara för mycket i solen. Nu tycker jag att man hör alla möjliga som har haft eller fått hudcancer. Jag är supernoga med solkräm både på mig själv och barnen. Var det ni med!

Nu i kväll har jag i alla fall orkat spika upp den sista saken jag köpte av Maria på Röe. Det är en ljuskrona från IB Laursen. Liten och gullig och nedsatt i pris till 40:- Passade mig och min plånbok perfekt. Den fick hänga i vardagsrummet. Det ni ser som är träfärgat runt fönstret väntar på att jag ska orka ta fram vitfärgen........I morgon bär det av på hästtävlingar så det blir till att gå upp 05.30. Men det är det värt!

Ha en fin helg och smörj, smörj, smörj med solkräm!

13 kommentarer:

karofina sa...

åhhhh där skymtar jag lite av min kommande tapet!! ser superfin ut! :)

solkräm ja, ungarna har alltid värsta feta lagret men jag glömmer lixom bort mig själv för det är ju inte så att man bränner sig i svenska solen. värre är det utomlands, där smörjer jag alltid!

ha en skön dag med alla hästar! ;)

kram karro!

Änglahem sa...

Varmt....jaaaaa....puh....litegrand....suck!!!! Gnällfis det är jag....bäst solskyddet kör jag med....inomhus!!*fniss*...skugga jag måste ha skugga!!!

Oooo...det låter varmt med hästtävlingar i morgon...pust...Lycka till!

Ha en bra helg!
Kramis, Ulrika

Sand mellan tårna sa...

Ljuskronan var ju superfin, och den tårtan alá Leila funderade jag också på, men så kom latheten! och nu sa ju du att den var trixig..... hm!

Att smörja är viktigt, och jag är noga... fast tyvärr var jag inte så noga på 80-talet, men bättre sent än aldrig, använder spf 30, kanske lite överdrivet!

Kram L

My Lovely Things sa...

jätte fin ljuskrona..
men det låter varmt med hästtävlingar i morgon..
ha det så bra i värmen..
kram anna

Leva som jag sa...

Jag är nog blekast av alla :-) Lite jobbigt att ha en bebis när det är sååååå varmt. I dag åkte jag till Allum /partille köpcenter, för att shoppa och svalka mig medan övriga familj var i borås djurpark
snygg lampkrona
kram M

Ullis/Leva på landet sa...

Ljuskronan var jättefin och 40:- rena fyndet. Du har ju tur som kan gå direkt ut och hoppas i poolen, skulle jag också kunna göra. Här har det blivit en heldag på stranden, men mest har jag legat i vattnet. Låter väldigt varmt med hästtävlingar men kul.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

lilla h sa...

Om du bara visste hur gärna jag skulle vilja ha eran pool...! :-)
Håller mig mest i skuggan med minstingen (han är 10 mån) för fy vad solen tar hårt, tycker att det är lite läskigt. Annars är vi noga med solkrämen och försöker att lura in dottern i skuggan då och då under dagen.
Hoppas det fläktar lite på er så ni inte försmäktar bland hästarna!
Kram Helena

Linda/Lantliv i lägenhet sa...

Hallå sara! Vilken fin ljuskrona, och vilket PRIS sen...kanon!

Jag är själv försiktig i solen, bränner mig inte så lätt så jag smörjer mig inte om jag inte vet redan innan då att jag ska bli utsatt för sol en hel dag tex....brukar sitta lagoma doser i solen och sen gå undan i skuggan...

Sen håller jag med dig,,det är såå varmt att man inte orkar röra på sig knappt..åskade nyss iaf här i falun då jag nu sitter på jobbet, får gärna rensas ur lite!

Kram Linda

Fröken Fräken sa...

Ja, jag tycker det är viktigt att skydda huvudet också. Jag får lätt solsting om jag är för länge ute i solen, och det är inte heller trevligt!

Har hållt mig rätt mycket inne idag och grejat som sagt, och då är det korsdrag som gäller så att maninte steks. Stryka gardiner är inte det bästa man kan göra nu! ;-)

Ujujuj, 05.30... det var tidigt en söndag..

Gårdsromantik sa...

Hjälp så tidigt du skall upp - bums i säng!

BVilket fynd ljuskronan var - så skir och fin!

Kram Maud

Frida sa...

Solkräm borde man alla gånger vara nogrann med. Undviker solen ändå för jag är rädd för att jag ska få mer soleksem. Vilken fin ljuskrona. Gilla rtapeten med magnolierna på!
Ha det nu härligt i sommarvärmen!
Kram frida

Grodmamman sa...

Söt ljuskrona som du har köpt!
Ska lyda ditt råd imorgon! Brukar vara duktig med att smörja mig, men idag missade jag vissa delar. Inte så lyckat.
Kram

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hejhej i värmen!

Men vad är det jag hör? Blir du trött i värmen. Själv fick jag värsta energikicken:) Idag har jag faktiskt tagit det lugnt mesta tiden men ett av sovrumsfönstren hann jag måla ett lager på innan det blev för varmt att måla... Sedan bar det av till Stavsjö för bad och lek:)

Kram Annica