onsdag 11 juni 2008

Jag är kär!

Självklart i min älskade man men även i min nya TELEFON! Jag vet, jag är materialist. Förskräckligt egentligen, men det är väldigt roligt med en ny telefon och snygg är den också. Jag föredrar Sony Ericsson telefoner, så min nya telefon är en w910i. Det är en walkman telefon, med diverse finesser. Skakar man på den när man lyssnar på musik blandar den låtarna, lutar man åt höger byter den en låt framåt och åt vänster en låt bakåt, himla roligt ;-)När jag köpte den fick jag lite bling bling på köpet, sådant gillar jag!


I morgon är det skolavslutning, sedan är det sommarlov för ungarna!

13 kommentarer:

Plingen sa...

Vilken fräsig telefon!
kramis

Leva som jag sa...

Förstår dig, den är ju jättefin. Gillar också blingbling!! Hoppas att ni får strålande väder i morgon när det blir sommarlov för er!
Kramar Malin

Hanna i Det stora grå huset sa...

Allvarligt?! Wow vilka finesser det var på den! jag känner mig verkligen efter när jag läser om den. Har själv en supergammal telefon som man inte ens kan ha riktiga bilder i... Hihi!
Materialist? Ja du. vem är inte det?! ;-)

Du, det där bordet du fick var inte dåligt! Så sött!!! Tänk att ens tänka tanken att kasta det på tippen!

Ha en härlig kväll!
Kram Hanna

Fröken Fräken sa...

Jag har fått en ny jobbmobil som jag tror har massvis med finesser men jag har tyvärr inte riktigt engagerat mig i att ta reda på alla funktioner.. jag är så nöjd bara jag hör att den ringer!

Grodmamman sa...

Snygg telefon! Jag är så efter när det gäller sådana där saker så jag köpte min första egna mobil för drygt två år sedan. Tidigare har jag ärvt av brorsan!:)
Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Häftig mobil, och vilka finesser sedan. En sådan skulle sonen vilja ha. Ha köpte en ny walkman förra året och nu tyckre han att den är såååå dålig. Jag är glad att det går att spela musik på min, så skönt när man sitter och åker.

Kramis Ullis

mia sa...

Jättefin ju! Jag skulle också behöva en ny men det får nog vänta ett tag till är jag rädd för...

Kram Mia

Lina sa...

Hej!
Cool telefon! Jag behöver uppdatera min antika telefon SNART! Jag har kamera och kan lyssna på radio, men de är väl allt också… Men den går att ringa på, och de är ju de jag gör mest. Men visst vill man uppdatera sig emellanåt!

Kul att se några smakprov från din halsbandssamling! Jag har också MASSOR av halsband. Men för tillfället kan jag bara ha dem på jobbet. Lilla E vill mer än gärna prova, dra och slita i ALLT som hänger runt mammas hals. Min hästsvans är också poppis. Sparar febrilt till längre hår inför bröllopet i augusti, annars brukar jag ha en kort frisyr. Jag har tänkt att klippa av de i höst, men då blir väl Lilla E förtvivlad när hon inte kan gosa med min svans…

Härligt med skolavslutning!

Trevlig helg!
/ Lina

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej!

Jättefin telefon!

Alltid roligt att köpa ny telefon jag har en rosa nokia6110 tror jag den heter men önskar mig en walkman.Men den får inte vara för avancerad för det begriper jag mig inte på...*LER*

Kramiz Nilla

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hallojsingen!

Själv skulle jag inte överleva utan min telefon på resorna till och från jobbet. FÖrutom att ringa och messa med den brukar jag även blogga från den. Men huvudsyftet för min telefon är att kunna lyssna på musik:)

Kram Annica

Leva som jag sa...

Hej Sara!!
Glaslyktan har inte än hittat sin rätta plats. Den hänger i dörren på en kort kedja. TÄnkte ha den i vardagsrummet senare med en lite längre kedja. Den är köpt i Danmark House doctor, modellen heter Flora. Vet ej om den finns kvar , köptes för lite mer än ett år sedan. Kramar Malin

Vitfärg, romantik och rosor sa...

Hejsan.
Vad mycket jag missat har varit trött och slut på sistone så jag har inte bloggat mycket alls, som du kanske märkt. Jag tycker också att det är kul med nya telefoner och alla finesser som dom har. Ha det gott. Kram Annika

karofina sa...

um, jag e oxå på jakt efter en ny, men känner mig lite för snål... min fungerar juh, fast maken skulle ta över den då hans är helt slutkörd...
din var supernygg, gillar att det är lite färg :)
kram!