fredag 4 april 2008

Skattgömma


Den här fina gamla flaskan har jag hittat i en "soptipp" i vår skog. Där finns så mycket skit, gamla cyklar, grejer till bilar osv. Men det verkar även finnas guldkorn, så som flaskan och så hittade jag en vit emaljhink. Perfekt för blomsterplantering. Jag har inte utforskat den närmare, måste nog ha handskar på mig så jag inte skär mig. Kan tänka mig att det finns en del fina saker där.

Nu i eftermiddag har vi varit hos bästa kompisarna och käkat lite, alltid lika trevligt! De har tre barn som är exakt lika gamla som våra tre, perfekt! I kväll blir det fredagsmys och hockey på TV. Måste ju heja fram Brynäs så de får vara kvar i elitserien. Brynäs är "mitt" lag efter LHC såklart! De som känner mig vet att jag är en sportnörd av rang, ser allt jag kan på TV. Min man har fått vänja sig, han har aldrig varit speciellt sportintresserad. Men det är han nu! I dag har jag ändrat lite på bloggen och lagt till lite nya sidelement, det är så kul att fixa och ändra lite.
Ha en fin helg alla bloggare och alla andra!

8 kommentarer:

johanna sa...

Hej
ville bara önska er en riktigt mysig helg..
kraaam

Maria sa...

Hej igen!! Vilken skattkammare...även om det mest är skrot kanske...? Färgen på den flaskan är så snygg!!

Lilla Blanka sa...

Hej!
Men det låter ju som en liten guldgruva mitt i "soptippen" :)
Vad kul..emaljhinken låter oxå så fin!!!
Kram
mia

Anonym sa...

Kul att ni kom förbi en sväng igår, ett stort tack för smakrådet nu har jag skickat iväg hela min tapetbeställning. Vi får väl se hur det bli.... Ett ännu större tack för lånet av mannen, jag vet inte vad vi skulle göra utan er!!

Saknar dig redan, hoppas vi ses snart.
Kram Sofie

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hej och tack för titten! Alltid trevligt med nya bekantskaper:)

Ja, jag bor i Östergötland. Jag bodde tidigare i Linköping men nu har vi köpt oss ett hus utanför Norrköping för att få plats med våra fyra barn. Ja det var ett tag sedan förstås, närmare bestämt tre år sedan...Men tiden går ju så fort så det känns som igår.

Noterade att du är lärarstuderande...Jag är själv lärare och har jobbat i yrket i åtta år.

Kram Annica

Mamma Millan sa...

Å så vacker...har du kollat om det finns nån stämpel i botten??? kan stå vart de är tillvrrkade ...har flera flaskor från Aranäs..kul!!!

TREVLIG HELG!!!

~~* W I T H ♥ L O V E *~~
Millan

Anna Drott sa...

Tänk så många män som måste avundas din man, för ditt sportintresses skull :) Jag har ju ett måttligt intresse...å med tanke på att min käre sambo har varit elithandbollsspelare, så kan du ju tänka dig att vi inte riktigt synkar varandra där :)

Fröken Sidenskär sa...

Hej!
Vad kul att du kika in hos mig(:
Ser att du shoppat fina saker av min systeryster på tradera(: Va kul! titta gärna in fler gånger nu ska jag kika vidare i din fina blogg...

Mvh ann-sofi