fredag 25 april 2008

Både roligt och tråkigt

Idag har det varit en dag med både roliga och tråkiga inslag. Först lite roligt! Vilgot fick ledigt från dagis idag, han och jag åkte till stan på förmiddagen. Vi har både dop och födelsedagskalas att gå på på söndag, så det blev present shopping. Vi hittade jättefina saker, som vi inte kan avslöja nu! Vi passade även på att fika lite, jättemysigt.Klockan 14.00 skulle vi på gravsättning. Fredriks mamma dog innan jul och idag var det gravsättning. Barnen var med, farmor var deras allt, så det har varit lite jobbigt för dem. Barnen hade med sig varsin sak att lägga på graven. Vilgot hade en liten nalle (har tyvärr inget kort på den), Melker en stenängel och Edvin en liten ljuslykta. Det var en jättefin ceremoni.


Klockan 16.00 åkte Vilgot och jag till Cloetta center här i Linköping. Vi hade blivit bjudna på Nalle Puh föreställning av bästa kompisarna. Det var jätteroligt och Vilgot var såklart nöjd. Han köpte ett mjukisdjur, föreställande Kanin (var inte gratis).
Hoppas att ni alla får en fin helg. Vi har fullt upp som vanligt!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att ni ville följa med idag, alltid lika roligt att träffa er!!
Tilda berättade för sina bröder att hon ska gifta sig med Vilgot och dom ska få 3 barn som ska heta Puh, Nasse & Ior...
Kram

Sand mellan tårna sa...

Skickar över en liten fredagshälsning och önskar en trevlig helg!

Kram L

Anna Drott sa...

Gravsättning är hemskt jobbigt, men det känns skönt på samma sätt. Ett fint sätt att ta avsked.

Min mamma dog för några år sedan, och det är viktigt att låta barnen vara med så mycket som bara är humant. De vill också ta avsked.

Hmm...ha en riktigt skön helg i alla fall! :) kram kram

Lisa sa...

Hej Sara! Hur i hundan har ni tid att göra så mycket på en dag. Jag kommer MAX till et ställe om dagen med mina barn. Sen är jag helt slut! Vilka batterier går du på? :)

Lisa

Änglahem sa...

Du måste vara väldigt välorganiserad!!! Jaa...som hinner med så mycket på en dag....*puh*.
Fint att barnen var med på gravsättningen, tror personligen på att barnen måste få vara med och ta ordentligt farväl eller vad man nu ska kalla det. Förr fick man ju inte följa med på begravningar, ansågs ju inte så bra!! förstår inte varför!

Nalle Puh...stor som jag är så är jag fortfarande barnsligt förtjust i han!!

Ha en skön helg!
Kram/Ulrika

Grodmamman sa...

Fina saker barnen hade med sig till farmor. Min pappa gick bort för drygt tre år sedan och då var vår son med på begravningen. Dottern fick maginfluensa samma dag och kunde inte vara med. I julas gjorde hon julkort till morfar som vi la i en plastficka och åkte ut och satte på hans "begravelse" som hon säger. Viktigt att även barnen får vara med i sorgearbetet.
Kram