måndag 17 mars 2008

Var är våren?

Det var så fint och vårigt i helgen och idag har det snöat hela dagen. På bilden mina stackars tulpaner och nedan ett av våra äppelträd som längtar efter sol, värme och bin!. Så tråkigt, jag blir på riktigt dåligt humör, längtar efter vår, sol, blommor.... Fast det brukar vara så här varje år blir man lika besviken (i allafall jag). Hoppas att det blir lite bättre till påsk. Efter att ha kikat runt hos er andra verkar det vara snö hos de flesta.Idag har F varit och köpt färg till hallen, vad det blev får ni se när vi börjar. Vi kände båda att vi behöver ta lite paus några dagar innan vi börjar. Det är ju en del som ska flyttas på och skruvas ner innan målningen kan börja. Men nu har vi ju färgen hemma så det är bara att börja när andan faller på.

5 kommentarer:

me and alice sa...

Tjingeling!
Vilka fina bilder du tagit på eländes vädret! Hi,hi...
Gillar din drivbänk. Skulle gärna ha en sån jag med...
kram susanne

White Season sa...

Hallå! Vad kul att du hittade en drivbänk också, jag undrar om inte priset var fel, för visst var det väl ett riktigt kap :-) Visst är det trist med vädret, men så är det ju. Kram kram och ha en bra vecka, Malin

johanna sa...

Hej
Ja det är så man måste ha lite paus i bland för att orka , så rätt som det är så får man jättelust o greja.
Det är såå tråkigt med snö=( Mina kannor jag visa får man skotta fram nu=) Men när jag åkte hem från arbetet nu på kvällen så var det ganska vackert ute i alla fall med all snö...men man längtar ju så efter sol o värme..
kraaam

Lilla Blanka sa...

Ja det var ju superdeppigt när man såg all snö i morse..kändes ofattbart...men den svänger nog snart igen :)
Kram
Mia

Marie sa...

Ja fy så förvånad man blev när man vaknade igår och det var snö överallt. Idag har dock det mesta töat bort hos oss, helt underbart tycker jag som vill ha vår nu!!!!

Såg att du också köpt en sån där underbar drivbänk, en sån skulle jag också vilja ha, sååå fin!

Trevlig kväll!
Kram Marie