lördag 1 januari 2011

Nu vet jag hur jag vill ha det!


Bild:www.byggahus.se
Pärlspont som målas vit blir det i hallen!


Nu har jag bestämt mig för hur jag vill ha det i hallen i nya huset. Jag tror att det kommer bli fint med pärlspont på nedre delen av väggen (upp till lite mer än halva, högt i tak i hallen) och den målas vit. Sedan tänker jag mig en tapet ovanför, gärna med något lite färg i men ändå diskret. Skulle jag måla allt vitt så skulle man nog få känslan av sjukhus eller nåt, då hallen är 40 kvadratmeter. Vad tror ni om det? Återstår att hitta någon fin tapet som skulle passa in. Nere i källaren hittade vi gamla hatthyllor från tiden när det var skola. De var jättefina så de ska vi nog använda oss av, kul!

Nu ska jag göra lite matsäck som vi ska ta med oss ner till Jönköping i morgon. Bloggen får nog vila till på tisdag. Jag har ju en Iphone 4 men när jag försöker blogga från den så lyckas jag bara skriva titeln på inlägget. Det går liksom inte att ställa sig i rutan där texten ska vara. Någon som vet hur man gör?

Kram!

6 kommentarer:

Grodmamman sa...

Tror att det kan bli jätte fint med pärlspont på halva väggen och en fin tapet ovanför. Blir nog mer ombonat än om ni målat allt vitt.
Kram

Marina sa...

Lycka till på handbollen. Här väntar två olika innefotbollsturneringar för sonen under kommande vecka och sen handbolls-SM nästa helg. Då ger det sig om det går vidare från steg 3.

Kram!

Geta sa...

Grattis till huset! Vad spännande att få följa er renovering och se hur det blir. Ha det så bra och lycka till med handbollen!
Kram.

Anonym sa...

Tror det blir bra.Finns ås många snygga tapeter.
Kramar

mammaxtre sa...

Pärlspont är fint. Jag hade valt hela väggen dock :-) Ett par bekanta har satt pärlspont i sönernas rum. De har målat dem vita. Så galet snyggt.

Vilken resa du har framför dig med det nya huset. Kul!

Blogger sa...

There's a chance you're qualified to receive a Apple iPhone 7.