söndag 16 januari 2011

2 roliga dagar.

Bild:www.sydsvenskan.se
Fredrik Petersen, min favoritspelare i landslaget.

Nu är jag hemma igen efter 2 roliga dagar i Göteborg. Representanter från alla distriktsstyrelser samlades för att arbeta med IFL (idrottens föreningslära), det handlar om styrelseutveckling. Det har varit roligt, givande diskussioner och nu känner man sig taggad. I går kväll var vi och såg på Sveriges match mot Slovakien. Det kan jag säga var en fantastisk upplevelse. Det var en helt galen stämning i Skandinavium, 11500 människor som sjöng och klappade händer hela matchen. Man fick "ståpäls" som Gunde skulle sagt :-) Kul att ha fått vara med om det, sedan spelade ju Sverige en fantastisk handboll också.

Fredrik och barnen har arbetat hårt i nya huset. De har slipat, spacklat och slitet ut plastmattan i Vilgots rum. Ska bli spännande att se. Nu Solsidan! Det ser ni väl på?

KRAM!

3 kommentarer:

Marina sa...

Kan tänka mig att det var en härlig känsla på matchen. På onsdag ska vi se Spanien-Egypten och Frankrike-Tyskland här i Kristianstad. Ska bli kul!

Har precis sett Solsidan. ALltid lika kul!

Kram!

Grodmamman sa...

Har förstått på flera att det var mäktigt att se handbollen på plats igår!
Klart vi ser Solsidan!;)
Kul att det händer saker i nya huset också. Hoppas vi får se bilder snart!
Kram

Elsa sa...

Vilken fin blogg du har!!! Har själv bara bloggat i ett år, men tycker det är kanonkul. Blir det handbolls-VM i Linköping nu? Ska dit i kväll och kolla lite, men tror inte att det blir samma stämning som när Sverige spelar. Vart är det ni ska flytta, förstår att det är närmare Motala eftersom ni varit på banken i Borensberg. Nyfiken blir jag.... Kram Else-Marie