tisdag 14 december 2010

Kraxig

Jag har ont i halsen och kraxar när jag pratar. Jag låter som om jag är jättesjuk, det är jag som tur är inte. Inte än i alla fall, håller tummarna för att jag inte blir det. Idag i skolan hade vi mys sista timmen, det var barnens belöning för att det varit så duktiga. Vi såg på film och käkade popcorn. Det blir inte så många "riktiga" lektioner så här på slutet. I morgon ska vi gå till "Samlan" (lokala kyrkan) och se på julspel. Det brukar vara jättebra och fint.



Förra veckan var vi på banken (I Borensberg) och betalade handpenningen på huset. När vi kom ut så såg jag en "Sara" affär mittemot. En sådan affär där de säljer sånt jag gillar :-) Hur som helst, vi gick in och de hade hur mycket fint som helst. Jag köpte den här underbara lyktan, med tanke att den passar så fint på trappen eller i hallen på nya huset. Affären heter "Götas boning"

Avslutar med en rolig kommentar från en kompis (sagt med glimten i ögat). Hennes lilla son låg och skrek på golvet och var allmänt arg (som barn kan vara). Tillslut blev mamma "lite" irriterad och sade: "Nu är du tyst annars går jag ut och dödar tomten". Jag bara va? ha ha man brukar hota med mindre julklappar med mera, men som sagt vi skrattade åt det båda två. Lilleman fattade ingenting han fortsatte skrika.......

1 kommentar:

Unknown sa...

Vill du bli veckans blogg?:)

http://domkallarmighannes.blogspot.com/2010/12/vill-du-bli-veckans-blogg.html