fredag 12 november 2010

Skoldag.


Vilgot i skolan :-)

Idag har jag och Fredrik varit lediga från våra lärarjobb och hälsat på barnen i skolan. Det har varit jätteroligt men nu är jag ganska trött. Jag började i Vilgots klass (1:an), där fick jag vara med när de läste, skrev i tankebok mm, sedan gick jag vidare till Melker och där var det matematik. Melker var jätteduktig, de jobbade med kluriga tankenötter bla. Jag åt lunch med Melker klass och det blev vegetariska vårrullar till mig. Efter lunch var jag hos Edvin och där hade de Engelska, kul :-) Jag har haft en toppendag och jag vill gärna hälsa på dom snart igen.

Vilgot har återhämtat sig efter olyckan igår och han har lekt och busat på rasten. Nu är det snart dags för handbollsträning och sedan blir det Idol och fredagsmys!

Ha en fin kväll alla därute!

1 kommentar:

Grodmamman sa...

Jag och barnen har haft som tradition att jag är med dem i skolan på deras födelsedag eller någon dag i närheten. I år får jag dock inte vara med i sonens klass, men går man i sexan så kanske det är lite pinsamt om mamma är med!;) Dottern ville dock att jag skulle vara med henne, så det ska jag vara.
Kram