söndag 14 november 2010

Min söndag!


Trött kille efter att ha kämpat i fyra matcher :-)

Idag har det verkligen gått i ett, inte helt ovanligt i mitt liv..... Vilgot har ju spelat hockeyturnering idag så efter jag firat min pappa så åkte jag dit och hejade. Vilgots lag var jätteduktiga, 3 vinster och en förlust. De kämpade på och åkte så bra skridskor, det var roligt att se dom :-) Sammanlagt var det 8 lag med, så det var mycket föräldrar där och hejade. Vilken härlig stämning det var. Alla barn fick medalj efter och prisutdelare var Fredrik Norrena (målvakt i LHC) och Niklas Hävelid (spelare i LHC). Det var stort att få medalj av idolerna. Melker var också inblandad då han var en av fyra domare, de andra tre var hans kompisar från hockeylaget. Killarna dömde 10 matcher var och fick mycket beröm. Det gör en mamma stolt!

Vi kom hem igen vid 17.30 och då stack jag iväg till gymmet. egentligen orkade jag inte men jag tvingade iväg mig själv. Det känns skönt så här efter för det blev ett bra styrkepass. Nu ser jag fram emot en fullspäckad vecka som avslutas med bloggmiddag på fredag!

Kram!

2 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Låter som du haft en lika fullspäckad som jag hade igår. Innebandy för hela slanten fram till sena kvällen.

Kul att få bära LHC-tröjan. Kommer ihåg när äldste sonen lirade och hur stort det var att få köra i Cloetta under pausen:)

Kram Annica

Lilla Kullan ♥ sa...

Han är så gullig, säger jag igen.:-) Kram Stina