måndag 8 november 2010

Gosig vovve.

Vår lilla chihuahua, Miranda är så himla mysig. Hon är världens knähund, även om hon är vaken så är hon helt nöjd med att bara vara i knät och få mys och gos. Jag trodde inte att chihuahuor var så lugna och gosiga. Vår andra hund Anneli (bordercollie) är också gosig såklart, men hon har ingen ro att bara ligga och slappa. Men det är fart på Miranda också. Hon älskar att vara ute och springa och busa med katterna och med Anneli. Ska ni skaffa hund så är en chihuahua supermysig.Deltagarna i Ung & Bortskämd
Bild:www.svt.se

Nu ska jag se den nya serien, Ung och bortskämd. Den låter skrämmande, föräldrar som curlar sina barn till 1000. Jag undrar bara VARFÖR? man som förälder tycker att det är ett bra sätt att uppfostra barn. Barnen behöver väl lära sig att ta ansvar och klara sig här i livet, eller? Ja, jag kommer iaf försöka förbereda mina barn för vuxenlivet.

Kram!

5 kommentarer:

Grodmamman sa...

Har sett reklamen och kände att jag inte ens orkade se detta. Blir tokig på ungar som beter sig så där! Hur sjutton ska de klara sig själva?
Jag vill uppfostra mina barn till ansvarsfulla vuxna och inte till bortskämda vuxna som tror att alla andra ska fixa allt åt dem.
Kram

mammaxtre sa...

Hej, jag såg Ung och Bortskämd tillsammans med min femtonårige son. Han satt ganska tyst och jag kunde inte vara tyst. Oh my god!

Ha det gott

chokladblomma sa...

Vilken sötnos!!
Jag såg slutet av programmet... inte konstigt att en del har blivit som de blivit, med de föräldrarna! Olgas mamma till exempel... snacka om skyddande!
Ja ja, det blir väl förhoppningsvis folk av dem oxå!!
Kram

skifferhuset sa...

Hej! Orkade inte se "ung å bortkämd" tycker det är för bedrövligt med sådana föräldrar får man väl säga!!! Däremot är din hund väldans söt ;)! jag har en dvärg pincher, oj vad energi det finns där men även en liten go mysig knähund! Ha en bra dag! Kram Iréne

Anna Drott sa...

Många har kommenterat den serien på FB. Hur tyckte du den var?

Kram från Anna som startat upp Kagaborg-bloggen sakta igen...:)