måndag 19 april 2010

Måndag!

Måndagar är inte mina favoritdagar skönt att den snart är slut... nävars det har varit bra idag. På jobbet har vi spelat brännboll med barnen, jättekul. Jag var inte med själv utan räknade poängen, kanske lugnast så, ha ha. Jag har verkligen världens bästa jobb och världens bästa kollegor :-) Det är roligt att gå till jobbet på morgonen!

I kväll skulle jag varit iväg på styrelsemöte med handbollen, men det blev inställt. Så nu har jag tid hemma istället, ska plocka lite med tvätten tror jag... Katten är kastrerad och klar, får se om han lugnar ner sig nu.Så här glad var jag i morse innan jag skulle till jobbet :-)
Jeans (H.M), tröja (Svea), jeansväst (Esprit).

Ha det bäst!

6 kommentarer:

Vitt är vackert sa...

Va skönt att ha ett jobb man trivs med! Bra arbetskamrater är verkligen A och O. Brännboll... Verligen år och dar sen man spela :)

Lycka till hos mig!
Kram E

Lotta i Tallboda sa...

Snygg du ä ;-) Jeansen är skitsnygga. Tänkte på det idag då jag var och hämtade på Ekdunge trots att jag hade så jäkla bråttom. Blev lite glad då jag såg att de är från HM. Då kanske tom jag skulle ha råd med ett par :-)

Hoppas att katten blir bättre nu när han inte har kulorna kvar. Det gläder mig att han klarade livhanken i alla fall. Alla förtjänar en andra chans ;-)

Stjärnor & Champagne sa...

Vad härligt att ha ett jobb som man verkligen tycker om....Tack snälla för dom goa orden hos mig, blir så glad. Kan tänka mig att katterna har det jobbigt, ja herregud jag har en tik som skriker efter hanhundarna just nu när dom går förbi hihi och dom skriker efter henne. Ja det kan inte vara lätt. Tur att vi människor inte gör likadant hihi/ Kramkram Anne

Stjärnor & Champagne sa...

Missade att du kommer från Linköping, ja här är en till om du inte märkte det...

S o F sa...

Hej Sara!

Vill bara titta in och tacka för din vänliga kommentar hos mig - den värmde. :)

Ha det gott!

MiaMaria sa...

Hejsan!

Visst är det väl underbart att ha ett jobb man älskar att gå till....


HA det så gott!
MiaMaria