söndag 25 april 2010

Aktivitetsdag!

Min fina hund Anneli!

Idag är en dag som är fylld av diverse sportaktiviteter. Vi började dagen med skolhandboll för Melker. Deras klass mötte Hjulsbroskolan och det var spel mot ett mål :-) Hjulsbro gjorde 3 mål och Melkers lag gjorde många..... kul! Nu är vi hemma en snabbis för kl.14.00 är det dags för nästa match. Hoppas att den går lika fint.

Efter handbollen ska vi möta upp kompisar och deras barn i Hangaren. Kidsen älskar verkligen att vara där och även vi föräldrar tycker att det är trevligt att fika lite och snacka skit :-)

Stefan och jag igår :-)

Vi hade en trevlig kväll igår med vännerna Karin och Stefan och deras barn. Grillade och snackade musik och gamla minnen :-) De är som jag stora fan av Thåström!

Ha det bäst!

3 kommentarer:

Grodmamman sa...

Sonen har spelat fotbollscup idag och det var allt annat än varmt att vara publik idag. Och jag kan inte säga att spelet värmde direkt heller förutom i sista matchen då de vann med 8-0 och spelade riktigt bra!:)
Kram

Lina sa...

Hej!
Här har de varit full fart idag också! Vi har varit ute i trädgården sen i morse och fixat och donat! I morn ska altanen oljas in! Så himla skönt med vår och härligt väder! =)

Tack, jo Lilla E är snart piggelin igen! I veckan blir de dagis igen. De ska bli skönt att komma in i alla vanliga rutiner igen!

Må så gott & ha en bra vecka!
Kram, Lina

chokladblomma sa...

Här kan vi också se fram emot fotbollsmatcher i framtiden då sonen till slut har kommit på att det är rätt så kul med fotboll ändå!!
Hi, hi, hi... ärta i näsan trodde jag att det skulle vara...!
Kram