onsdag 11 februari 2009

Tillbaka!


Ja nu är jag tillbaka på banan igen. Jag jobbade redan igår men då var det segt, jag var helt slut när jag kom hem. Idag har det gått bättre, det har gått i ett men det har känts ok. Kvällen blev lite stressig dock, jag var hemma vid 17.10 och 17.30 åkte jag på handbollsträning med Edvin. Vi var hemma igen vid 19.30 och då var det full fart med kvällsmat och lägga barn, det är tur att man är två!

I morgon måste jag baka lite till lördagens kalas. Frågan är bara vad, jag får söka lite inspiration hos Leila :-) På inredningsfronten är det lite stiltje för tillfället, det kanske inte är så lustigt när det är full fart hela tiden. Jag hoppas att jag får inspirationen tillbaka snart. Det finns bland annat ett linneskåp som skulle behöva målas.

Hoppas att ni alla mår bra!

6 kommentarer:

Lina sa...

Hej! Va skönt att du kryat på dig! Jag är på banan igen nu, och Lilla E har mjukstartat på dagis den här veckan. Nu hoppas jag att vi håller oss friska!

Mmmm...du hittar med all säkerhet nåt gott i Leilas bok! ;- )

Vacker bild du visar...

Må så gott & ha en fortsatt bra vecka!

Kram, Lina

Frida sa...

Hej Sara!
Jag mailade dig i går men vet inte om det har kommit fram? Annars skickar jag ett nytt.
Vilka vackra ranunkler du visar!
Kram Frida

Grodmamman sa...

Skönt att du mår bra igen!
Och visst är det så, med barn och alla aktiviteter så hinner man inte alltid med så mycket mer än att köra, hämta och laga mat på kvällarna!:)
Kram

Marina sa...

Skönt att vara på benen igen. Ska också kalasa lite i helgen och jag ska göra Leilas New York bluberry cheesecake. Underbart god!!!!!!!!!

helena franska liljan sa...

Hej! Leilas ger alltid gott resultat, vad man än väljer :-)

Missa inte tävlingen på min blogg!

kram Helena /franska liljan

Lindas Vita Lantliv sa...

Trevlig helg på dig, hoppas du får lite vila och att inspirationen kommer åter!

Kram Linda