torsdag 26 februari 2009

Doftljus.I söndags var jag och min syster på Unnerstad gård utanför Linköping. De hade så mycket fint, jag kunde lätt ha handlat för flera tusen. Men det gjorde jag inte (bra tyckte min man). Jag fick iaf med mig några saker, bland annat ett doftljus, Yankee candle clean cotton. Idag tände vi det för första gången och det doftar så fräscht i hela köket nu.
Det här söta toppsockret fick också följa med, det var REA på det, jag betalade 20 :-. Bra pris tycker jag.

Annars är det fullt upp som vanligt. Jag arbetar mer än heltid känns det som. Idag har jag och en annan lärare suttit och beställt läromedel, kul i och för sig men ganska tidskrävande. Det är skönt att det är fredag i morgon. Jag ska åka skridskor med mina elever i morgon det ska bli jättekul. Ha det så bra allihopa jag titar in när jag känner att jag har tid!

9 kommentarer:

Peter sa...

Unnerstad åkte jag förbi många gånger under min uppväxt. Så det är försäljning där nu. Där ser man.
Ha det gott.

Syster Yster sa...

Åh Yankee candle är min favorit, den doftar ljuvligt!!
Den får jag nog beställa nu känner jag!
Kram C

Grodmamman sa...

Kul att höra ifrån dig!
Här är det också fullt upp, så bloggen är inte superprioriterad direkt!:)
Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Vill också ha det ljuset. Ska lukta så gott. Tänk om vi kunde beställa läromedel så här tidigt. Vi vet ju inte ens hur vi har det till hösten. får nog bli till sommaren vi gör det. Du har en utmaning hos mig ocm du vill och orkar.

Kramisar Ullis

Geta sa...

Vilken gullig sockertopp. Kul att åka skridskor med barnen. Ha en bra fredag!
Kram.

Fröken Fräken sa...

Det verkar vara många som har slagit till på Clean cotton-ljusen just nu. Kankse en längtan efter rent tvätt som torkat ute i solen en härlig sommardag?!

chokladblomma sa...

Kul att åka på liten shoppingtur!
Hoppas att du får en skön helg!
Kram

Frida sa...

Hej Sara!
Vill bara kika in och tacka dig förden fina vinsten, jag blev väldigt glad för den.
Doftljus kanske man borde köpa, luktar ju så fräscht.

Hoppas du får en fortsatt bra helg och att allt är bra med dig!
Kram Frida

Johanna sa...

Jag vill passa på att tipsa Er alla om en sida där du kan beställa hem ditt egna personliga halsband eller namnsmycke. Romantiska skyddsänglar, fyrstavar, silverhjärtan eller brickor med dina barns namn på. Alla smycken är tillverkade för hand och kunderna återkommer för fler beställningar! Klicka in dig på http://item.blogg.se för mer information!

Du hittar de perfekta gåvorna till t ex studenten, examen, dop, bröllop, födelsedag, kärleksgåva, mors dag present m.fl. på http://item.blogg.se

Kram Johanna ♥