söndag 4 januari 2009

Lerkrukor.Nu när mina hyacinter är överblommade och utslängda så har mina lerkrukor fått ett nytt användningsområde. Jag tycker att de är så fina så jag ville inte ställa undan dem. Två av dem fick flytta in i badrummet. I den ena lade jag tvålar och i den andra lade jag värmeljus. De andra jag har väntar på att få lite krokusar och pärlhyacinter, men dessa är ännu inte inhandlade.

Idag har jag plockat undan alla tomtar och andra juliga saker. Adventsstjärnorna och julgranen får försvinna imorgon. Orken tog slut efter alla tomtar :-) Hur har ni det, har ni städat bort julen?

*KRAM*

18 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Det var minsann smart:) Och fint!
kram Lallis

Frida sa...

Dina krukor är verkligen snygga! Jag har inte hunnit städa ut julen än ska ta tag i det nu i veckan innan jag börjar jobba igen.
Kram Frida

Helen sa...

Vi har börjat lite smått att ta bort julen i kväll, men det tar ju en stund.

Livet i Gläntan! sa...

Maken vill att vi ska ta ut julgranen för den barrar så in i norden, men jag vill njuta lite till, i alla fall till nästa helg, eftersom snön precis har kommit till oss. Några tomtar har jag faktiskt inte satt upp i år.

Vilket toppenbra anvädningsområde för dina krukor.

Kram Jessica

Lina sa...

Hej!
God fortsättning! Nej, vi har inte städat ut julen, ännu...Granen barrar inte iår, så de är helt ok att den står kvar. Men den åker nog ut på tisdag när vi är lediga, eller nästa helg. Nu är man ju rätt trött på tomtar och vissna julstjärnor! ;- )

Fiffigt att använfa din fina "fil krukor" till smart förvarning!

Må så gott & ha en bra vecka!
Kram, Lina

Ullis/Leva på landet sa...

Bra idé med krukorna. skulle vilja ha ett helt gägn krukor som ser så där chamigt slitna ut. Här är julen borta. Gjorde som du tog sakerna en dag och stakar och stjärnor en annan. Fast några fattigmanskulor är faktiskt kvar liksom mina tvåarmade hjärtljusstakar. Tycker inte att de är så juliga.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Eikkala sa...

Lite våriga blommor skulle sitta fin. Julen är nästan helt bortstädad här också. Kram Sari
PS dina krukor vart sååå fina

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Hur gick det med x jobb och så vidare..kommer ihåg min framläggning..puh. Måste kännas skönt att du är färdig snart/nu?
Kram Lotta

Grodmamman sa...

Här har jag i år lyckats med granen så den barrar inte så mycket än, men den åker ut senast till helgen. Stjärnorna och ljusstakarna får också vara kvar till i helgen tror jag.
Kram

Sofie sa...

Ett STORT Grattis igen!!! Jag är så stolt över dig, du är bäst på alla sätt & vis!!
Många kramar

In my house sa...

Godkväll tjejen.... Ohhh, så skönt att du ä klar med plocka ner juldagen,,,, vi är i full gång med målning här,,, så den dagen få vänta!!!! Usch, jaa! måste iallafall slänga ut hyacinterna,,, dom ä inte för granna nu... =)

Kram josse

Mia sa...

Här städade jag bort julen redan före nyår. Sista stjärnan i köksfönstret var det enda som var kvar, den och gardinen byttes ut idag. Skönt att städa bort julen men mysigt när den kommer igen.

Ha en fin vecka!
Kram Mia

Helena sa...

Hej!
Jag gillar också när krukorna blir så där lite slitna....Perfekt att ha pelargoner i till sommaren! Vilka snygga vinglas! Det är ju ganska svårt att köpa, jag skulle nästan vilja provdricka ur dom innan man handlar.Nu ska vi ut och köpa hockeyklubba/ kram Helena

Syster Yster sa...

Hej! Tack!
Jag har slängt ut granen och lite tomtar har fått hoppa ned i lådan men dtr andra får vara kvar ett tag till!
Jag har fått jobb på hjärtmedicin, verkligen kul! Då har du fått jobb ännu, för du var väl med klar nu i jan??
Kram C

Lilla huset på prärien sa...

Har inte städat bort allt ännu faktiskt. Stjärnorna hänger kvar i fönstrena... men de kanske jag plockar bort idag. Får se. Annars står där ett par hyacinter och lite julnötter kvar. De rycker också idag!

Önskar dig det bästa!

Kram Jenny

Vitt Hemma sa...

Å ser att jag inte är ensam om att plockat bort julen.. :) Lika mysigt som att plocka fram den är det att plocka bort den och få en "städad" och fräch känsla. Bort med allt det röda och fram med allt det vita igen!

God fortsättnnig!! Kram s

Änglahem sa...

Hej Sara,

Först...Grattis till din fina utmärkelse!

Ser ut som ni hade ett härligt nyår!

Julen håller på....väldigt sakta..att försvinna ifrån Änglahem...väldigt långsamt går det*tihi*...Äter mycket heller vidare på mina chokladpraliner!*fniss*

Ha en go Trettonhelg!
Kram, Ulrika

Marina sa...

Julen är så gott som borta här (se hos mig). Jag skulle behöva lite nya blommor nu till mina krukor. Vårlökar är lockande och primulor. Kram!